Αρχική » Προπονητής – Παρουσιαστής Βασάλος φαγώθηκε να ρίξει με καλάσνικωφ!

Προπονητής – Παρουσιαστής Βασάλος φαγώθηκε να ρίξει με καλάσνικωφ!

by admin

Όπως δημοσιεύτηκε ο προπονητής της ΕΟΣΔ Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον πατέρα του και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένοι, κάποια στιγμή στις 03.30  o Κωνσταντίνος φαγώθηκε να ρίξει μια ριπή με καλάσνικωφ! ..παρακάτω η είδηση


Με νευρικό κλονισμό παιδιά γνωστού επιχειρηματία. Ο λόγος; Ο Βασάλος και το καλάσνικωφ

Όλα συνέβησαν ανήμερα του 15γουστου στα Ζωνιανά. Όσοι έχουν πάει στο χωριό την ημέρα της Παναγιάς γνωριζουν πως οι ντόπιοι γιορτάζουν την «Γιορτή βοσκού».

Φέτος οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δούν το μεγαλύτερο τυρί βάρους ενός τόνου και 50 κιλών.

Δίπλα στο τραπέζι του επιχειρηματία καλεσμένοι ήταν η Βαλαβάνη, ο Βασάλος με τον πατέρα του με μεγάλη παρέα. Μαζί τους και ο Μιχαλάκης ο Κάβαλος απο το «Ρower of love».

Όλα κυλούσαν ομάλα μέχρι τις 03.30. Παρά το γεγονός ότι τελευταία δεν πέφτουν μπαλωθιές φέτος το έθιμο «ζωντάνεψε». Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Βασάλο που φαγώθηκε να ρίξει μια ριπή με καλάσνικωφ.

Η ριπή έγινε δίπλα σε ξενοδοχείο όπου κοιμόταν ο επιχειρηματίας με τα δυο παιδιά του.

Τα παιδιά ξύπνησαν απότομα και όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκαν μιας και έπαθαν σύμφωνα με τον πατέρα-τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση μας- νευρικό κλονισμό.

Την επόμενη ημέρα όλο το χωριό τους έκραζε… με αποτέλεσμα να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να αποχωρήσουν.

Μιλάμε για ανευθυνότητα όχι αστεία…

πηγή https://nassosblog.gr

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα