Αρχική » Shawn Ray ποντάρει στον Phil Heath!

Shawn Ray ποντάρει στον Phil Heath!

by admin

Δίνει ελπίδες ο Shawn Ray για την επιστροφή του Phil Heath τέσσερις εβδομάδες πριν από το Olympia τον σεπτέμβριο του 2019. Ο Phil Heath δεν έχει επιβεβαιώσει  δημόσια εάν θα διαγωνιστεί στο φετινό Mr. Olmypia. Από την άλλη πλευρά, δεν δήλωσε  ότι δεν θα παρευρεθεί! Παρ ‘όλα αυτά, όπως δημοσιεύτηκε είναι αυτομάτως επιλέξιμος για οποιονδήποτε διαγωνισμό και στο Mr. Olmypia οπότε θα μπορούσε να εμφανιστεί!

Ο Shawn Ray αναθερμαίνει την ατμόσφαιρα με την νέα του ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Phil Heath ..  και προσομοιάζοντας τα γεγονότα με την επάνοδο του Arnold το 1980!

Could this be the Next 2019 Mr. Olympia this September 14th in Las Vegas?
With a Lifetime Olympia Qualification. 7X Mr. Olympia, Phil Heath could very well pull an Arnold circa 1980 in Sydney, Australia and show up to SHOCK THE WORLD going for a Record Tying 8 Mr Olympia Victories!
I’m not saying he will but one thing we know, He hasn’t said he Won’t!
Thoughts???????

Ένας από τους σημαντικότερους  παράγοντες που κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι θα μπορούσαμε να δούμε το Heath να εμφανιστεί στο Olympia, είναι ότι συνεχίζει  εμφανίζεται στο γυμναστήριο, αυτό επισημαίνεται από τα Media.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα