Αρχική » Πέθανε από διουρητικά η Suarez; Ο Milos Sarcev απαντά!

Πέθανε από διουρητικά η Suarez; Ο Milos Sarcev απαντά!

by admin

H αλεπού Dave Palumbo το αναφέρει και ρωτά τον γκουρού Milos Sarcev για τα δημοσιεύματα που τονίζουν πως η αθλήτρια Mariola Sabanovic-Suarez είναι πολύ πιθανό να πέθανε από διουρητικά!

Ο Dave Palumbo που είναι πολλά χρόνια στον χώρο  δεν είναι ούτε γραβατωμένος παράγοντας ούτε ενθουσιώδης νεαρός, γνωρίζει πως (1:10 λεπτό) οι θάνατοι από τα διουρητικά δεν συμβαίνουν την ημέρα του αγώνα, αλλά την επόμενη ημέρα λόγω της παρενέργειας τους μέσα στο σώμα που συνεχίζεται διότι οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν από φόβο για να μην συγκεντρώνουν υγρά στο σώμα τους.

Σημ BS χορήγηση σπειρονολακτόνης με αναστολείς ACE και άλλα φάρμακα που εκλύουν κάλιο

Σημ. BS Η σπειρονολακτόνη μπορεί να προκαλέσει υπερκαλιαιμία,  πρέπει να ελέγχονται η νεφρική λειτουργία και το κάλιο στον ορό του αίματος

Στο 1:38 o Milos Sarcev απαντά πως δεν γνωρίζει επακριβώς τι συνέβη, ενώ παράλληλα δεν θέλει να είναι “σκληρός” με τον προπονητή της – καθοδηγητή, αλλά όπως τονίζει εάν βρεθούν κάποιοι μεταβολίτες στο σώμα της όπως η Σπειρονολακτόνη – (μετέπειτα έχουμε υψηλή δόση καλίου ) είναι πιθανό να της παρουσιάστηκε υπερκαλιαιμία με αποτέλεσμα να σταματήσει η καρδιά της! Ενώ παράλληλα τονίζει πως σε δυο περιπτώσεις ήταν μάρτυρας στο επεισόδιο που είχε ο Mustafa Muhammed που χρησιμοποιούσε αποκλειστικά κάλιο! Το 2004 στο Mr. Olympia και στο Grand Prix του Άμστερνταμ.

 

δείτε επίσης εδώ 

Mariola Sabanovic-Suarez νεκρή

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα