Αρχική » Η Vitamin Shoppe πωλείται! 750 καταστήματα

Η Vitamin Shoppe πωλείται! 750 καταστήματα

by admin

Η Vitamin Shoppe πωλείται ! Ο δεύτερος μεγαλύτερος έμπορος λιανικής πώλησης συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής στις ΗΠΑ έχει συνάψει συμφωνία με την Liberty Tax Inc. για να πουλήσει την αλυσίδα των περισσότερων από 750 λιανικών καταστημάτων που λειτουργούν με την εταιρεία, The Vitamin Shoppe και Super Supplements για  την τιμή των  208 εκατομμύρια δολαρίων.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”TEZZy7Ocbf4″]

Η συναλλαγή  – πώληση  αναμένεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2019. Πρόκειται για μια σημαντική  είδηση  στον τομέα των συμπληρωμάτων, καθώς η Vitamin Shoppe αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους λιανοπωλητές συμπληρωμάτων στην Αμερική και εξυπηρετούσε έναν ελαφρώς πιο ενημερωμένο καταναλωτικό κοινό  από τους άλλους λιανοπωλητές, όπως οι Amazon, Walmart, Costco, Sam’s Club, , Target, Walgreens, CVS και τα  Dick’s Sports Goods που πωλούν τα αθλητικά συμπληρώματα, οι εξειδικευμένοι λιανοπωλητές  όπως το Vitamin Shoppe έχουν αντιμετωπίσει έναν ιστορικό ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Hitz75tWtUQ”]

Αυτή η κίνηση είναι έξυπνη για τους μετόχους της Vitamin Shoppe, καθώς η άμεση αποπληρωμή της εξαγοράς θα είναι ένα ασφάλιστρο 43% που καταβάλλεται επί της τρέχουσας αξίας των μετοχών τους! Μακροπρόθεσμα, η Liberty Tax Inc έχει τα χρήματα για να αλλάξει εντελώς το επιχειρηματικό μοντέλο της Vitamin Shoppe για να ώστε  να είναι πιο ανταγωνιστική.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα