Αρχική » Μίλησαν για το πρησμένο στομάχι του Νικητή! αλλά και τους νεαρούς bodybuilders

Μίλησαν για το πρησμένο στομάχι του Νικητή! αλλά και τους νεαρούς bodybuilders

by admin

Κάποιοι επικοινωνούν με ιστοσελίδες λέγοντάς μην πεις για την κοιλιά μου! μην πεις για εκείνο! μην πεις για το άλλο, κάνει κακό στην εικόνα μου!  Λέγε ωραία λόγια για μένα – εγκωμιαστικά! λες και είναι βουλευτές που τους ενδιαφέρει η καριέρα. Το θετικό είναι πως άρχισε μια δημόσια συζήτηση για τα στομάχια και τις κοιλιές! Ο κόσμος καταλαβαίνει, με το να κρύβεις τα σκουπίδια κάτω από το χαλί δεν καταφέρνεις τίποτα, και αυτό  το γνωρίζει και ο  Pro Maker γκουρού George Farah που το πρόλαβε! και μίλησε για το στομάχι του Dexter Jackson στο  Tampa Pro 2019. Ο Γκουρού  που συνεργάζεται δέκα χρόνια με τον Jackson γνωρίζει το πρόβλημα και έδωσε έμφαση στην μετρημένη ποσότητα και την καλή  ποιότητα τροφής για τον bodybuilder.

Αξία έχει ερώτηση στο στο 3:14 όπου ζητείται η άποψη του Dexter Jackson για τους φιλόδοξους νεαρούς bodybuilders που θέλουν να κάνουν καριέρα!  Όπου ο ίδιος τονίζει πως δεν είναι όπως κάποιοι νέοι που νικούν και εξαφανίζονται ενώ στην καριέρα του δεν αλλάζει καθοδηγητές όπως κάνουν πολλοί! ο Jackson δηλώνει πως όλα αυτά τα χρόνια είχε μόνο δυο άτομα τον Joe McNeil και τον George Farah.


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα