Αρχική » Dexter Jackson Νίκησε στο Tampa Pro 2019

Dexter Jackson Νίκησε στο Tampa Pro 2019

by admin

Για έναν φιλόδοξο 18αρη,  25αρη ή και 30αρη που τα πήρε ή επιδιώκει να τα πάρει χοντρά η ηλικία των 50 φαντάζει μακρινή ιδέα. Ο Μπάρμπα Dex με την τωρινή  νίκη έδωσε σε πολύ κόσμο να κατανοήσει πως αν και άσπρισαν τα γένια – γέρασε το δέρμα έκανε κοιλίτσα είναι ακόμα εδώ!

Τα media στέκονται στην ηλικία του, The 49 year’s old Dexter “The Blade” Jackson is the winner of the Tampa Pro 2019. Πράγματι πλησιάζει τα 50 αλλά είχε μια αξιοζήλευτη πίσω πλευρά με μυϊκή πυκνότητα και το γνωστό σχήμα σώματος που όλα αυτά τα χρόνια του έδιναν το bonus των βαθμολογικών αξιολογήσεων.

Αν και η βαθμολογία του έδινε το δικαίωμα να διαγωνιστεί στο επερχόμενο Mr. Olympia o Dexter  Jackson διαγωνίσθηκε και στο Tampa Pro 2019 απέναντι στο νεαρό Luke Sandoe που τα είχε όλα αλλά δεν είχε την μυϊκή ωριμότητα του μπάρμπα Dex, όμως στις δηλώσεις του ήταν πολύ χαρούμενος για την πρόκριση.

Τρίτος ο βελτιωμένος σε γράμμωση Iain Valliere που ήξερε ότι πολλά θα κριθούν σε αυτό τον τομέα. Πριν από λίγες εβδομάδες βαθμολογήθηκε δεύτερος στο Toronto Pro 2019 πίσω από τον Jonathan DeLaRosa, δείτε εδώ Αποτελέσματα Toronto Pro 2019.

Τέταρτος ο Lukas Osladil που μετρά  έναν μαραθώνιο διαγωνισμών και μάζεψε βαθμούς. Στην πέμπτη θέση ο μίστερ πόδια Hassan Mostafa που είναι το μέλλον διότι τώρα μπήκε στους διαγωνισμούς, ενώ στην έκτη θέση ήρθε ο Milan Sadek, τρίτος στο Νew York Pro 2019.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα