Αρχική » Δημήτρης Τριπολιτσιώτης κατέκτησε την κάρτα στην Ιταλία!…τέλος στην οδύσσεια του

Δημήτρης Τριπολιτσιώτης κατέκτησε την κάρτα στην Ιταλία!…τέλος στην οδύσσεια του

by admin

Η Κυριακή 28 Ιουλίου, το Kai Greene Classic Pro Qualifier στην Pandova,  είναι η μέρα του Δημήτρη Τριπολιτσιώτη που κατέκτησε  την κάρτα της IFBB Pro League!
Ο Τριπολιτσιώτης πάλεψε τα τελευταία χρόνια για να επιτύχει τον στόχο του, στο Amateur Olympia Εngland 2018 όπου κατετάγη δεύτερος,  στο Fit Parade Classic στην Ουγγαρία – δεύτερος  και  στην μακρινή κίνα στο Golden Times Bodybuilding Grand Prix όπου βαθμολογήθηκε τέταρτος. Πριν λίγες μέρες αγωνίστηκε στο Amateur Olympia Portugal  2019 στο CASINO ESTORIL όπου βαθμολογήθηκε τρίτος στην κατηγορία του δείτε  εδώ  Η ήττα του Τριπολιτσιώτη από το Γάλλο Florian Poirson!

Τώρα σε ένα πιο βατό αγώνα και με την εμπειρία των προηγούμενων προσπαθειών κατάφερε να κατακτήσει την επαγγελματική κάρτα της IFBB Pro League! όντας ο πρώτος ελληνας  bodybuilder που το καταφέρνει απευθείας! στην αμερικάνικη λίγκα του Jim Manion αντιπάλου του δόκτορα – Dr. Rafael Santonja μέσα στην ευρώπη.

Συγκρίσεις


[youtube width=” 400″ height=”250″ video_id=”Idc8qd3H2Z8″]


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα