Αρχική » Chilasa King για Larry Wheels έκανα υπομονή μαζί του! αλλά ασκούσε βια

Chilasa King για Larry Wheels έκανα υπομονή μαζί του! αλλά ασκούσε βια

by admin

Ακόμη μια καταγγελία από γυναίκα που δηλώνει μετά το 1:45 πως υπέστη ψυχική και σωματική κακοποίηση. Συγκεκριμένα η Chilasa King πρώην φίλη του Larry “Wheels” Williams powerlifter και bodybuilder εμφανίστηκε  στο Youtube και δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ανέφερε με λεπτομέρειες τα όσα υπέστη στην 5ετη σχέση της  με τον  Larry “Wheels” Williams. Στο 7:54 ακούγεται ένα ηχητικό στιγμιότυπο βίας! Όπως  στο 9:38  καις το 11:54

H Chilasa King δήλωσε πως γυμνάζεται και η ίδια αλλά ήταν πολύ μικρή να αντιδράσει απέναντι του (ζυγίζει 130 λίβρες αντίθετα με τον μυώδη Wheels που ζυγίζει 270)  ενώ τονίζει πως έζησε μια δύσκολη περίοδο με τον διάσημο powerlifter που φρόντιζε να βγάζει μια διαφορετική εικόνα προς τα έξω. 

Στα ηχητικά ακούγεται καθαρά η Chilasa King , ενώ αναφέρει πως ο  Wheels  την χτύπησε με τις γροθιές του. Η Chelsea King ανέφερε  ότι δεν ήξερε τι να κάνει σε αυτή την περίπτωση. Είπε ότι κάθισε στη γωνία με ένα μαχαίρι και του είπε να μείνει μακριά, αργότερα έπαιξε περισσότερα ηχητικά κλιπ όπου μιλούσε μαζί του, λέγοντας ότι κρατούσε το μαχαίρι για την προστασία της. Επιπλέον, μπορείτε να τον ακούσετε τον Wheels να της λέει να σταματήσει να κλαψουρίζει!

δείτε επίσης εδώ Ο Larry Williams ομολογεί τα παίρνω χοντρά! 
Ο Williams το ομολογεί ήθελε να είναι ζώο και πήρε τρενβολόνη, άλλοι ντρέπονται να το ομολογήσουν και λένε ότι πίνουν μόνο πρωτεΐνη!

 

H Chilasa King έκανε υπομονή στην  εξαπάτηση, και την απιστία του, και όπως δηλώνει  της πήρε πραγματικά πολύ χρόνο για να το ομολογήσει στον εαυτό της. Ακόμη χρειάστηκε πολλή συζήτηση με ειδικούς,  για να καταλάβει πραγματικά τι είχε συμβεί στην σχέση της  όλα αυτά τα χρόνια.


 

 


δείτε επίσης εδώ

“Μυϊκά” Βρισίδια στο Ιντερνέτ & απειλητικό style!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα