Αρχική » Χοντρό ντηλάρισμα αναβολικών δεν είναι για ψιλικατζήδες!

Χοντρό ντηλάρισμα αναβολικών δεν είναι για ψιλικατζήδες!

by admin

To ντιλινγκ του bodybuilder Nathan DeAsha δεν ήταν για ψίχουλα και για αυτό του την έπεσε η αστυνομία. Το γεγονός έγινε το 2017 και επιδικάζεται τώρα. Η παραγγελία που έστειλε ο Nathan DeAsha στο γυμναστήριο που ανήκει στους Richard Green, ηλικίας 48 ετών και την Georgina Green, ηλικίας 41 ετών ήταν αξίας £ 10.000 !  για μια μόνο παραγγελία!

Αυτό αποδεικνύει πως οι πρωτεΐνες και τα χορηγούμενα μπλουζάκια δεν μπορούν να αποφέρουν κέρδος σε κανέναν, οδηγώντας πολλούς στην εμπορία αναβολικών στεροειδών φαρμάκων.

Επίσης  ο Richard Green είπε ότι τα 306 δισκία έκστασης και 30 γραμμάρια κοκαΐνης που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του ήταν όλα για δική του χρήση και δεν είχε καμία πρόθεση να τα πουλήσει την κοκαΐνη την χρησιμοποιούσε για να τον αναζωογονήσει, “pick-me-up” είπε  Σύμφωνα όμως με τη δίωξη, η ποσότητα ήταν πολύ περισσότερη! από ό, τι κάποιος θα είχε για δική του χρήση.

Ο Πρώην bodybuilder Richard Green είπε ότι ίδιος χρησιμοποιεί στεροειδή για 25 έως 30 χρόνια!  για την τωρινή υπόθεση ανέφερε πως  άρχισε να αγοράζει αναβολικά στεροειδή για λογαριασμό των πελατών στο γυμναστήριο του,  αφού DeAsha κανόνισε να δώσει πρώτα ένα σεμινάριο προπόνησης, λίγους μήνες πριν από την επιδρομή της αστυνομίας.

Η Georgina Green, ηλικίας 41 ετών, αρνείται και αυτή την κατοχή στεροειδών και δήλωσε στο δικαστήριο – Exeter Crown Court πως τα £ 56.000 που βρέθηκαν στον χώρο του λέβητα, συν £ 2.300 που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό δεν είναι από εγκληματική δραστηριότητα, αλλά από τα έσοδα – κέρδη του γυμναστηρίου!  Αντίθετα η δίωξη αναφέρει πως τα χρήματα ήταν κέρδη από την πώληση στεροειδών ή άλλων φαρμάκων.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα