Αρχική » Χρήστος Πιστόλας τολμά αλλαγή 180 μοιρών!

Χρήστος Πιστόλας τολμά αλλαγή 180 μοιρών!

by admin

O bodybuilder Χρήστος Πιστόλας ρισκάρει, αλλάζει διαγωνιστική κατηγορία και πέφτει στις 212 λίβρες. Ο ίδιος πριν καιρό και κυρίως μετά την εμφάνιση του  στο  George Farah Classic 2018 και την 14η θέση είχε δηλώσει: Need more size for sure now that condition was not a problem..

O πιστόλας ανήκει στην νέα γενιά των bodybuilders όπου κατέκτησε τη επαγγελματική του κάρτα στον αγώνα που διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία σωματικής διάπλασης – IFBB με πρόεδρο τον Ιορδάνη Λεβεντέλη. Στην πορεία έκανε ένα διαφορετικό άλμα εγκαταλείποντάς την ευρωπαϊκή λίγκα, υιοθετώντας την κουλτούρα της αμερικάνικης λίγκας του Jim Manion που ανέπτυξε μια εξωστρέφεια διοργανώνοντάς διαγωνισμούς μέσα στην Ευρώπη, με στόχο να κυριαρχήσει προσελκύοντάς αθλητές.
Ο πιστόλας διαφέρει από το κλασσικό στερεότυπο του έως πρότινος Έλληνα bodybuilder είναι πιο κοντά στην δυτικοαμερικανική κουλτούρα που μπορεί να οριστεί το bodybuilding της δυτικής ακτής. Οι αναρτήσεις του έχουν επιρροή και προσομοιάζουν με το demo γνωστών bodybuilders.

Η πρότινος επιδίωξη του για αύξηση της μυϊκής μάζας και η τωρινή  μεταστροφή στην κατηγορία των 212 λιβρών δεν είναι μια απλή υπόθεση,  διότι το ανθρώπινο σώμα επ’ ουδενί μπορεί να προσομοιαστεί με ένα ακορντεόν. Οι πιέσεις στο οργανικό και ψυχικό σύστημα είναι ισχυρές για να επιτευχθεί το ιδανικό φορμάρισμα.

Όπως δημοσιεύτηκε ο   Χρήστος Πιστόλας θα διαγωνιστεί σε  14.5 εβδομάδες από τώρα στο διαγωνισμό Romania Muscle Fest Pro 2019. Πέρυσι νικητής στην κατηγορία των 212 λιβρών ήταν ο KOKENY BELA αντίθετα στην open κατηγορία ο MAXX CHARLES.[quote]έχει την μυϊκή βάση – πόδια για να ανταγωνιστεί κοντύτερους bodybuilders [/quote]

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hairy post workout pics at 14.5 weeks out of @romania_muscle_fest_pro #212 @justinrcompton

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Pistolas (@chrispistolas_ifbbpro) στις


Ως τακτική – η επιλογή του διαγωνισμού  μετρά σήμερα εάν αναλογιστούμε την πληθώρα των επαγγελματιών, η κατηγορία των 212 λιβρών μπορεί να θεωρηθεί πιο βατή για το σχήμα του πιστόλα που έχει την μυϊκή βάση – πόδια για να ανταγωνιστεί κοντύτερους bodybuilders, χωρίς τις εξωφρενικές μάζες των open κατηγοριών.  Όμως εδώ κρύβεται και το ρίσκο, εάν ο στόχος είναι η τριάδα τίποτα δεν είναι απόλυτο, διότι κατά καιρούς πολλοί κοντοί ήταν πολύ πιο επικίνδυνοι από αρκετούς ψηλότερους bodybuilders.

δείτε εδώ 

Πιστόλας είναι απογοητευμένος από τη Βαθμολογία!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα