Αρχική » Στη Μύκονο έχει πιο πολλά από τους αγώνες bodybuilding!

Στη Μύκονο έχει πιο πολλά από τους αγώνες bodybuilding!

by admin

Η σύγκριση αποκαρδιώνει, ο νικητής των ερασιτεχνών Florian Poirson πήρε την επαγγελματική κάρτα και την επόμενη μέρα διαγωνίστηκε στους επαγγελματίες. Εκεί κατέλαβε την τέταρτη θέση και έλαβε ως χρηματικό έπαθλο 500 δολάρια!

Είναι ακριβώς το ίδιο ποσό που λαμβάνουν  οι «Σβετλάνες» ( η ταρίφα των €500)  μόνο για να συνοδεύσουν τον πελάτη στη συναυλία του Ρέμου!

Κατά καιρούς  συμφεροντολόγοι πρωτεΐνάδες, ντίλερ και γκουρού “ξεζουμίζουν” bodybuilder’s υποσχόμενοι καριέρες, και καλή ζωή. Σε ανθρώπους που ρισκάρουν βιοχημικά τη ζωή τους. Τελικά οι συνοδοί πολυτελείας παίρνουν πιο πολλά ! Ένα ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ:  H κάθε «Σβετλάνα», λοιπόν, όπως αποκαλούν στο νησί τις συνοδούς ευκατάστατων κυρίων, δεν περιορίζει τη ματιά της στα μαγαζιά και στις παραλίες όπου περιφέρεται επί καθημερινής βάσεως, αλλά φροντίζει να διαφημίζει τα προσόντα της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με προτίμηση το Instagram, καθώς από κει γίνεται πλέον το παιχνίδι.

Όση ώρα εκείνη απλώνει το κορμί τις πάνω στις πανάκριβες ξαπλώστρες, απορροφημένη στην οθόνη του κινητού της τηλεφώνου, δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να ψάχνει μανιωδώς για υποψήφιους συντρόφους που έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τα απαιτητικά της γούστα. Με λίγα λόγια, σε διαλέγουν από τις φωτογραφίες που ποστάρεις και από το lifestyle που προβάλλεις.

ΔΕΙΤΕ εδώ το άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μύκονος: Ο τιμοκατάλογος του σεξ με «αγγελίες» στα social media

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα