Αρχική » ΜΕΛΕΤΗ Κίνητρα για Άνδρες και Θεραπεία συνταγογραφουμενης τεστοστερονης – Τμήμα Πανεπιστημίου της Νεβάδας, Λας Βέγκας: Τμήμα Ανθρωπολογίας

ΜΕΛΕΤΗ Κίνητρα για Άνδρες και Θεραπεία συνταγογραφουμενης τεστοστερονης – Τμήμα Πανεπιστημίου της Νεβάδας, Λας Βέγκας: Τμήμα Ανθρωπολογίας

by admin

Ερωτηματολόγιο σχετικά με τα οφέλη της ορμονικής αποκατάστασης των ασθενών που υποβάλλονται σε αυτήν. Οι ερωτηθέντες που θα συμμετάσχουν ανώνυμα στην έρευνα, θα αμοιφθουν με 20$ για το χρόνο τους. Σκοπός η ενημέρωση της ιατρικής κοινότητας για το HRT. Προς πάσα ενδιαφερόμενο που είναι ασθενής μου. Με εκτίμηση, ΓΝΤ MD


Ελλάδα Μελέτη ψηφιακής μορφής συναίνεση
Έναρξη του μπλοκ: Προκαθορισμένο μπλοκ ερωτήσεων
ΕΝ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
Τμήμα Πανεπιστημίου της Νεβάδας, Λας Βέγκας: Τμήμα Ανθρωπολογίας
ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: Κίνητρα για Άνδρες και Θεραπεία συνταγογραφουμενης τεστοστερονης ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ: Peter B. Gray, Ph.D., Alex A. Straftis, B.A.
Για ερωτήσεις ή μεριμνα σχετικά με τη μελέτη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αλεξανδρο Στραφτη (Alex Straftis) στο 001-516-502-8123.
Για ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματα των ερευνητών, οποιεσδήποτε καταγγελίες ή σχόλια σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της μελέτης, επικοινωνήστε με το University Nevada Las Vegas (UNLV) Office Integrity Research – Γραφείο Ακεραιότητας Έρευνας στο 702-895-2794, χωρίς χρέωση στο 877-895-2794 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο IRB@unlv.edu.
Σκοπός της Μελέτης: Καλείτε να συμμετάσχετε σε μια ερευνητική μελέτη. Σκοπός αυτής της μελέτης είναι να καθορίσει τα κίνητρα ώριμων ανδρών την αναζήτηση θεραπείας με συνταγογραφούμενη τεστοστερόνη και την σχέση που έχει με την συνταγογραφούμενη βιομηχανία τεστοστερόνης και ιατρική κοινότητα.
Συμμετέχοντες: Σας ζητείται να συμμετάσχετε στη μελέτη επειδή πληρείτε αυτά τα κριτήρια: Αντρας ηλικίας τουλάχιστον 45 ετών που λαμβάνει επί του παρόντος νόμιμη μορφή της τεστοστερόνης με συνταγή και διαμένει στην Ελλάδα. Οι άνδρες με  τεστοστερόνη χωρίς συνταγή δεν εμπίπτουν στο πεδίο αυτής της μελέτης και θα αποκλειστούν.
Διαδικασίες: Για να συμμετάσχετε σε αυτή τη μελέτη εθελοντικά, θα σας ζητηθεί να κάνετε τα εξής: Περίπου 20 λεπτά ηχογραφημένη συνέντευξη στην οποία θα μοιραστείτε τυχόν μοτίβα που παρατηρείτε σε σχέση με τη θεραπεία με τεστοστερόνη. Οι ερωτήσεις θα αποτελούνται από παρατηρήσεις σχετικά με τα συμπτώματα που παρατηρήσατε πριν από τη θεραπεία, ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο διάγνωσης (π.χ. αιματολογικές εξετάσεις, αριθμός επισκέψεων σε ιατρό, κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της διάγνωσής σας) βασικές δημογραφικές πληροφορίες, την ψυχολογική υγεία και άλλες ερωτήσεις σχετικά με το πλαίσιο της θεραπείας σας με τεστοστερόνη.
Στο τέλος αυτού του εντύπου συγκατάθεσης θα διανεμηθεί ένα ερωτηματολόγιο δημογραφίας και υγείας. Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν στο τέλος του ερωτηματολογίου για την υγεία. Μια προφορική συγκατάθεση θα ζητηθεί επίσης πριν από την πρώτη ερώτηση συνέντευξης. Οι συνεντεύξεις θα καταγραφούν. Οι συμμετέχοντες έχουν την επιλογή να επιλέξουν για μια παρόμοια εκδοχή ψηφιακής έρευνας εισόδου ανοικτού τύπου έκδοση της συνέντευξης.
Οφέλη από τη συμμετοχή: Δεν μπορεί να υπάρξουν άμεσα οφέλη για εσάς ως συμμετέχων στη μελέτη αυτή. Ωστόσο, ελπίζουμε να μάθουμε, τη σχέση μεταξύ των κίνητρων των ωριμων ανδρων για συνταγογράφηση τεστοστερόνης και τις εμπειρίες τους μετά τη θεραπεία. Ο εντοπισμός των αναφορών σχετικά με την ηλικία που σχετίζονται με την ηλικία μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη ανάλυση της συνταγογραφούμενης τεστοστερόνης και της γήρανσης του αρσενικού. Οι μεμονωμένοι παράγοντες που σχετίζονται με τη συνταγογράφηση της θεραπείας με τεστοστερόνη μπορεί να βοηθήσουν τους γιατρούς να προσαρμόσουν καλύτερα την αντιμετώπιση κατά περίπτωση.
Κίνδυνοι Συμμετοχής:  Σε όλες τις ερευνητικές μελέτες υπάρχουν κίνδυνοι. Η μελέτη αυτή περιλαμβάνει μόνο ελάχιστους κινδύνους. Το επίπεδο των αναμενόμενων κινδύνων μπορει να ειναι να μην αισθάνεστε άνετα όταν απαντάτε σε κάποιες ερωτήσεις παραδειγματος χάριν.
Κόστος / Αποζημίωση:  Δεν υπάρχει άμεσο οικονομικό οφελος για να συμμετάσχετε σε αυτή τη μελέτη. Η μελέτη θα διαρκέσει περίπου 20 λεπτά από το χρόνο σας.
Εμπιστευτικότητα: Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτή τη μελέτη θα παραμείνουν όσο το δυνατόν εμπιστευτικές. Δεν θα γίνει καμία αναφορά σε γραπτά ή προφορικά υλικά που θα μπορούσαν να σας συνδέσουν με αυτή τη μελέτη. Όλα τα αρχεία θα αποθηκεύονται σε κλειδωμένη εγκατάσταση στο UNLV για αόριστα έτη μετά την ολοκλήρωση της μελέτης. Μετά το χρόνο αποθήκευσης, οι πληροφορίες που συλλέγονται αποθηκεύονται επ ‘αόριστον. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι διευθύνσεις που συλλέγονται για λόγους αποζημίωσης δεν θα συνδέονται άμεσα με τις απαντήσεις σας. Οι πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα χρησιμοποιηθούν μόνο για αποζημίωση. Τα στοιχεία επικοινωνίας θα αποθηκεύονται ξεχωριστά από τις συνεντεύξεις και τα ερωτηματολόγια και θα διαγράφονται μετά από τη αποζημίωση.
Εθελοντική Συμμετοχή: Η συμμετοχή σας σε αυτή τη μελέτη είναι προαιρετική. Μπορείτε να αρνηθείτε να συμμετάσχετε σε αυτή τη μελέτη ή σε οποιοδήποτε μέρος αυτής της μελέτης. Μπορείτε να αποσυρθείτε απο την συνεντευξη ανά πάσα στιγμή χωρίς προκατάληψη των σχέσεών σας με  το UNLV.  Σας ενθαρρύνουμε να υποβάλλετε ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη μελέτη στην αρχή ή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της.
 Συγκατάθεση Συμμετέχοντα:  Έχω διαβάσει τις παραπάνω πληροφορίες και συμφωνώ να συμμετάσχω σε αυτή τη μελέτη. Ήμουν σε θέση να θέσω ερωτήσεις σχετικά με τη έρευνα. Είμαι τουλάχιστον 18 ετών. Ένα αντίγραφο αυτού του εντύπου μου δόθηκε.

σύνδεση εδώ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα