Αρχική » Ανατροπή! Υπόθεση  Shawn Rhoden

Ανατροπή! Υπόθεση  Shawn Rhoden

by admin

Όπως δημοσιεύουν τα Media o bodybuilder Shawn Rhoden που κατηγορείται για βιασμό φέρεται να πέρασε δύο δοκιμές από ανιχνευτή ψεύδους μετά από τις πρόσφατες κατηγορίες για  σεξουαλική επίθεση. Σύμφωνα με μια αναφορά από τον Ron Harris από το  Muscular Development, ο Rhoden πέρασε δύο διαφορετικούς τύπους ανιχνευτών ψεύδους. Το γεγονός συνέβη λίγο μετά το περιστατικό. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Rhoden υποστήριξε ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν συναινετικά! Ωστόσο, η πηγή των υποτιθέμενων πληροφοριών είναι προς το παρόν άγνωστη.

Όπως επίσης αναφέρεται  η μέθοδος ανίχνευσης ψεύδους που επικαλείται ο Shawn Rhoden  είναι το EyeDetect ένας νέος τύπος πολυγραφίας που χρησιμοποιεί λεπτές κινήσεις των ματιών για την ανίχνευση ψεύδους. Αυτή η μέθοδος  συγκρίνεται με το φυσιολογικό πολυγράφημα, χρησιμοποιώντας τον καρδιακό ρυθμό και την αναπνοή. Εδώ όμως  είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένα από τα τεστ δεν είναι παραδεκτό στο δικαστήριο, ίσως το να περάσει και τα δύο τεστ μετρήσει, αλλά αυτό θα φανεί.

δείτε επίσης εδώ 

Shawn Rhoden Κατηγορείται για ΒΙΑΣΜΟ !
γυναίκας bodybuilder ήταν παντρεμένη

δείτε επίσης εδώ 

Δεν θα αγωνιστείς στο Mr Olympia!
Καταστράφηκε η καριέρα του

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα