Αρχική » Η ήττα του Τριπολιτσιώτη από το Γάλλο Florian Poirson!

Η ήττα του Τριπολιτσιώτη από το Γάλλο Florian Poirson!

by admin

Ο Δημήτρης Τριπολιτσιώτης προσπάθησε για ακόμη μια φορά να διεκδικήσει την επαγγελματική του κάρτα στην λίγκα του Jim Manion, νέου αντιπάλου του δόκτορα Ραφαέλ Σαντόχα. Οι αμερικανοί εδώ και 2 χρόνια δίνουν μάχη για την διοργανωτική πρωτοκαθεδρία με την λίγκα του ισπανού προέδρου Σαντόχα. Ο Τριπολιτσιώτης έδωσε την μάχη στο CASINO ESTORIL, στον αγώνα που θα έδινε την πολυπόθητη κάρτα, στο IFBB Amateur Olympia 2019 στην πορτογαλία, αλλά δεν τα κατάφερε, βαθμολογήθηκε τρίτος στην κατηγορία του.

Ο bodybuilder και ο γκουρού Patrick Tuor

Δυστυχώς απέναντι του είχε τον 25χρονο γάλλο Florian Poirson . O Poirson (προσωπική άποψη) μου θυμίζει Dallas McCarver,στο ξεκίνημα του, εάν θα αντέξει την διατροφικη – βιοχημική και  προπονητική πίεση (τα ίδια είχαμε αναφέρει και για τον Dallas) θα φανεί στην νέα του επαγγελματική πορεία. Ο γκουρού Patrick Tuor που στο παρελθόν έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν συνομίλησε με τον δόκτωρ τεστοστερόνη Γιώργο Τουλιάτο δες εδώ   Τουλιάτος για Patrick Tuor μίλησα με αναφορές κι όχι εμπειρικά! ..κατάφερε να επενδύσει σε έναν bodybuilder που πρωταρχικά είχε την απαιτούμενη σκελετική δομή για αυτούς τους αγώνες.


Συγκρίσεις

 

Ο Florian Poirson με δημόσια ανάρτηση του ευχαριστεί τον γκουρού που του έδωσε τα πάντα,  Overall Winner Bodybuilding ... I would like to thanks everyone… @ptuor Patrick… you gave me everything.

Δείτε επίσης εδώ 

Τουλιάτος σχολιάζει ΝΤΟΚΟ και Τριπολιτσιώτη


Ο Florian Poirson

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Encore deux jours bas en glucides et on recharge ! Still 2 low carbs days and we refeed ! #bodybuilding #ifbbportugalpro @ptuor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florian POIRSON IFBB PRO???????? (@florianpoirson) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα