Αρχική » Προπονητηλίκια – Μπίζνες και στεναχώριες!

Προπονητηλίκια – Μπίζνες και στεναχώριες!

by admin

Το λάθος είναι να δώσουμε το δίκαιο στην μια ή την άλλη πλευρά. Η διαμάχη του γκουρού προπονητή Neil Hill και του bodybuilder  Willam Bonac ανέδειξε την σύγχρονη βαρβαρότητα που κυριαρχεί στον αθλητισμό.

Ο αθλητισμός είναι μια ευγενής  πράξη του ανθρώπου που τον κάνει να  ξεφεύγει από την καθημερινότητα ως μια ψυχική ανάταση  ένας άθλος που ανυψώνει τον άνθρωπο , δείγμα μιας άλλης προοπτικής μακριά από τον εργασιακό ανταγωνισμό τα  πάθη για επιβίωση , είναι παράλληλα μια εκτόνωση όπου τα ιδεώδη της άμιλλας επιτρέπουν τον συναγωνισμό και σε καμία περίπτωση τον ανταγωνισμό.

Δυστυχώς σήμερα η ανθρωπότητα πήρε τον αθλητισμό και τον έκανε μπίζνα!

Ο Willam Bonac κατηγορεί τον γκουρού που με την σειρά του  ρίχνει τα κόσμια μπινελίκια του λέγοντας ρε μαλά…α σε πήρα από το δρόμο κοιμόσουν σε ένα αμάξι (το μαλά…α) δεν το λέει αλλά να είστε σίγουροι πως το πιστεύει! Και τώρα σε έκανα φίρμα.

Από την άλλη ο Willam Bonac γνωρίζει που ήταν και που έφτασε και τώρα λέει μου τα παίρνεις εδώ και 6 χρόνια το 40%  εγώ που δούλεψα σκληρά και πήρα τίτλους; θα με έχεις όπως στο ξεκίνημα ;  δηλαδή έτσι που πάμε θα με γαμ…εις τώρα;  (το γαμ…εις δεν το λέει αλλά εάν ο γκουρού – προπονητής   του έπαιρνε το  40% απ όλα  τα κέρδη bonus – συμβόλαια – χορηγίες το ίδιο είναι!)

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Από ότι φαίνεται ο Willam Bonac ήταν σε μια κακή οικονομική κατάσταση όταν τον γνώρισε ο Neil “Yoda” Hill τον πήρε από την αφάνεια  τον έκανε άνθρωπο και μετά bodybuilder! Αυτό το γνώριζε ο Willam Bonac.

Με την σειρά του ο Neil “Yoda” Hill πήρε έναν τύπο που διέκρινε το ταλέντο του, που άξιζε να επενδύσει και μετά ήθελε να του τα παίρνει σαν πουτ..α στο κλαρί για μια ζωή![quote]σήμερα πολλοί είναι προπονητές, και παράλληλα μάνατζερ, δημοσιοσχεσίτες ….Φυσικά μην λησμονούμε και τους πηδήκουλες προπονητές μέντορες  που γυμνάζουν αθλήτριες και τα θέλουν όλα![/quote]

Προπονητηλίκια και φιγούρες

Η Κατάσταση αυτή δεν επικρατεί μόνο στο bodybuilding , αλλά και σε άλλες εκφάνσεις του  αθλητισμού σήμερα πολλοί είναι προπονητές, και παράλληλα μάνατζερ, δημοσιοσχεσίτες και κάποιοι διακινητές αναβολικών, το ίδιο κάνουν και κάποιοι πρωτεινάδες ανά την υφήλιο είτε έχουν αγγελικό πρόσωπο είτε είναι σκατόμουτρα! Φυσικά μην λησμονούμε και τους πηδήκουλες προπονητές μέντορες  που γυμνάζουν αθλήτριες και τα θέλουν όλα!

Οι bodybuilders γνωρίζουν

Σε αυτό το επίπεδο οι bodybuilders γνωρίζουν , δεν είναι άμοιροι ευθηνών , απλά αντιδρούν αργά, όταν ποια έχουν καταλάβει πως τους χρησιμοποιούν για λεζάντα. Δεν είναι μόνο το 40% ή το 50% ΕΙΝΑΙ και ότι ο γκουρού Έλληνας η αλλοδαπός σε βάζει μπροστά και λέει στους άλλους πελάτες ..δείτε εγώ τον έφτιαξα ! θέλετε να γίνεται έτσι ;  ε, τότε ξηλωθείτε και δώστε μου τα χρήματα σας , εκεί ο bodybuilder δεν παίρνει τίποτα !

Είναι σαν να διαφημίζει την Adidas να κάνει την λεζάντα να πουλά η  Adidas με την μούρη του και αυτός να παίρνει το τρίτο το μακρύ!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα