Αρχική » Άλλοι ντοπάρονται και άλλες πάνε στο γιατρό !

Άλλοι ντοπάρονται και άλλες πάνε στο γιατρό !

by admin

Δεν είναι μόνο η χρήση ανδρογόνων, διουρητικών και ορμονών που συμβάλουν στην προσπάθεια για την επίτευξη μιας ιδανικής εικόνας.  Οι άνθρωποι πολύ εύκολα στηλιτεύουν την χημική υποκουλτούρα των bodybuilders αλλά οι ίδιοι απενεχοποιημένα  καταφεύγουν στο χειρουργικό νυστέρι αφαιρώντας ακόμη και πλευρά ! για να δείχνει η μέση πιο λεπτή.
Σε άλλες πιο «φυσιολογικές» περιπτώσεις  αφαιρείται λίπος από την κάτω και πλαϊνή περιοχή της κοιλιάς ώστε σε συνδυασμό με τους γλουτούς και τους διογκωμένους μαστούς – χείλη  να επιτυγχάνεται η ιδανική εικόνα.

Η ματαιόδοξοι του χειρουργείου κατηγορούν αυτούς που ντοπάρονται για την παραλία, mad world!


Τα ελληνικά Media αναφέρουν :

Η Lexy Stevens συνεχίζει να δίνει… πόνο με την παρουσία της στην Μύκονο. Το χυμώδες μοντέλο έσκασε μύτη στο αγαπημένο της στέκι, το Super Paradise και τρέλανε όλο τον ανδρικό πληθυσμό με τις επικές καμπυλές της!

Η εκρηκτική Lexy πόζαρε στον φακό μιας φίλης της και ήταν σκέτο ηφαίστειο! Πήρε καυτές πόζες με φόντο το διάσημο beach bar και λίγο έλειψε να προκαλέσει… πολλαπλές εκρήξεις στο νησί των Ανέμων!Το 30χρονο μοντέλο που συνεχίζει τις διακοπές του στο νησί των Ανέμων έδωσε συνέντευξη στην συνεργάτιδα του Mykonos Live Tv, Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η αισθησιακή σεξοβόμβα μιλώντας στα ελληνικά και στα αγγλικά αποκάλυψε ότι λατρεύει την Μύκονο, τα σουβλάκια και τις γάτες, ενώ εξομολογήθηκε πως είναι παρθένα. Δείτε την Lexy Stevens στο Super Paradise στο βίντεο του Mykonos Live TV… 


Η Lexy Stevens, που έλκει την καταγωγή της από τον Λίβανο και την Γερμανία, ζει μόνιμα στην Αυστραλία και θεωρείται περιζήτητη για ανδρικές φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hot day activities ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lexy Stevens (@lexy00stevens) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα