Αρχική » Τουλιάτος για Πιστόλα στο MD δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αυτός!

Τουλιάτος για Πιστόλα στο MD δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αυτός!

by admin

Στο 19ο επεισόδιο του δημοφιλούς μέσου ενημέρωσης για το bodybuilding,  Muscular Development και στην εκπομπή  Ask Dr. Testosterone ο Έλληνας γιατρός και bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος μας επιφύλαξε μια έκπληξη , συγκεκριμένα από τον Ron Harris  τέθηκε το ερώτημα στο 14:30 εάν κάποιος μπορεί  να κάνει χρήση ανδρογόνων αναβολικών στεροειδών φαρμάκων για μια μακρά χρονική περίοδο, και τις όποιες επιπτώσεις προκύπτουν από την χρήση – (γίνεται αναφορά στην υπερτροφία  της αριστερής κοιλίας της καρδιάς) ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κίνδυνου από τις εξετάσεις.  Ο  Τουλιάτος  απάντησε αρνητικά, εξηγώντας τους λόγους  στο 15:08,  επίσης στο 15 :47 τονίζει δεν μπορείς να λαμβάνεις εκατοντάδες χιλιοστόγραμμα στεροειδών ανά εβδομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα ! τονίζοντας πως η ανοχή στα φάρμακα διέπεται από υποκειμενικά γνωρίσματα (γενετική προδιάθεση) για κάθε άνθρωπο που πρέπει να κάνει καλή ζωή και διατροφή, ενώ μετά από δεύτερη συνεχόμενη ερώτηση του Ron Harris στο 17:20  εάν γνωρίζει κάποιον bodybuilder όλα αυτά τα χρόνια που μπορεί να ξεχώρισε, ο γιώργος τουλιάτος απάντησε στο 17:30 λεπτό: 

Έχω το προνόμιο! …γνωρίζω καλά κάποιον για μια δεκαετία, τον μόνο IFBB επαγγελματία στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, το όνομα του είναι Χρήστος Πιστόλας, είναι πολύ ελπιδοφόρος, είναι μόνο 29 ετών.
Ο Τουλιάτος παρακάτω αναφέρει τις εργαστηριακές εξετάσεις που του έστειλε ο bodybuilder Χρήστος Πιστόλας το προηγούμενο Σάββατο, και πραγματικά έμεινε εντυπωσιασμένος από τη καλή υγεία του, σύμφωνα με τις εργαστηριακές τιμές που απεικόνιζαν την οργανική του κατάσταση! Στο 17:50 δηλώνει:.. δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αυτός!

Δείτε το!

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα