Αρχική » Flex Magazine UK έβαλε Λουκέτο!… θα ενσωματωθεί ως «τσόντα»

Flex Magazine UK έβαλε Λουκέτο!… θα ενσωματωθεί ως «τσόντα»

by admin

Τελικά θα κλείσουν όλα τα περιοδικά και θα μείνουν μόνο οι steroids ντιλεράδες με τα μαγαζιά βιτρίνα (πρωτεΐνη) Ίσως βάλουν αυτοί λίγα χρήματα από τα κέρδη τους για την προώθηση του bodybuilding.  Αυτό που δεν έχουν καταλάβει πολλοί είναι πως η διάχυση της κουλτούρας του bodybuilding είναι μείζονος σημασίας για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον των fans και παράλληλα να προσελκυστούν νέοι fans.

Πράγματι το διαδίκτυο έχει επιφέρει ένα καίριο πλήγμα στις εκδόσεις περιοδικών που προβάλουν το life style στον χώρο του bodybuilding & fitness, πάραυτα κανείς δεν αμφισβητεί το σημασιολογικό και ενημερωτικό τους περιεχόμενο διότι στις σελίδες τους δημοσιεύεται  έκτος από αγωνιστικό και το κοινωνικό γίγνεσθαι  οι τάσεις οι νοοτροπίες η κουλτούρα ζωής που είναι συνυφασμένη με την σωματική διάπλαση . Είναι μια διαφορετική απτή ενημέρωση που εμπεριέχει μια “ψύχη δημοσίευσης” που την πιάνεις στα χέρια σου.

Πέρυσι στις ΗΠΑ έβαλε λουκέτο το ιστορικό  Flex Magazine ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα περιοδικά bodybuilding με μια μεγάλη εκδοτική διαδρομή από το 1983 έως το τέλος του το 2018.  Ουσιαστικά το «στρίμωξαν» ως ένθετο λίγων σελίδων στο Muscle & Fitness

Τώρα μετά από ένα χρόνο  η βρετανική έκδοση του περιοδικού Flex Magazine έβαλε και αυτή λουκέτο! Μην μπορώντας να ανταποκριθεί στην διατήρηση της κυκλοφορίας και θα ενσωματωθεί ως «τσόντα» ένθετο στο Muscle & Fitness UK.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα