Αρχική » Shawn Rhoden του την είχαν στημένη;

Shawn Rhoden του την είχαν στημένη;

by admin

Το σίγουρο είναι πως θα απασχολήσει πολύ κόσμο η υπόθεση με τον φερόμενο βιασμό του πρωταθλητή του bodybuilding Shawn Rhoden. O 44χρονος από χθες είναι σε πολύ δύσκολη θέση για μια υπόθεση που εξελίχτηκε λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στον διαγωνισμό Mr Olympia 2018. Συγκεκριμένα κατηγορείται πως στις  12 Οκτωβρίου 2018, σε ένα δωμάτιο (guest room) του Marriott Courtyard Hotel,-  Sandy συνευρέθηκε ερωτικά πάρα της θέληση της με γυναίκα την οποία γνώριζε και καθοδηγούσε στην αγωνιστική της προσπάθεια.

Το ξενοδοχείο

Η υπόθεση απασχολεί τα Media ενώ δημιουργεί ερωτήματα για τον χρόνο δημοσιοποίησης της αν και σε αυτή την χρονική περίοδο δεν γνωρίζουμε τις νομικές διαδικασίες που επακολούθησαν έως την τωρινή ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος και της δημοσιοποίησης του εντάλματος με άμεση ισχύ (σύλληψη του bodybuilder)

Τα ερωτήματα

Η καταγγελλόμενη πράξη του βιασμού έγινε λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τροπαίου στις 12 Οκτωβρίου 2018 ενώ   ανακοινώθηκε το ένταλμα σύλληψης τον Ιούλιο του 2019!

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης φαίνεται να κατείχε  rape kit μια συσκευασία άμεσης ανάγκης που δίνει την δυνατότητα στο θύμα να συλλέξει πχ υγρά και
άλλα στοιχεία ώστε να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς για τον βιασμό. Το  rape kit έχει κατασκευαστεί για να προφυλάξει τις γυναίκες ως ένα παθητικό μέσο άμυνας σε περιπτώσεις βιασμών. Εδώ όμως πρέπει να σημειωθεί πως τα Media αναφέρουν πως την συγκεκριμένη μέρα η αθλήτρια – bodybuilder δεν ήταν απροετοίμαστη διότι κατείχε το rape kit και έτσι μπόρεσε με στοιχεία να προχωρήσει στην καταγγελία.

Ένα κιτ βιασμού μπορεί επίσης να αναφέρεται ως κιτ αποδείξεων σεξουαλικής επίθεσης 

Στην συνέχεια το θύμα πήγε στο νοσοκομείο για έλεγχο βιασμού αμέσως μετά την υποτιθέμενη επίθεση, όπου οι γιατροί βρήκαν τουλάχιστον μία ρήξη ως στοιχείο ενδεικτικής βίας.
Σημ BS Η γυναίκα που είναι παντρεμένη ισχυρίζεται ότι πήγε κατ ‘ευθείαν στην αστυνομία μετά την υποτιθέμενη επίθεση και υποβλήθηκε σε εξέταση. Η νοσοκόμα που ήταν παρών και  διενήργησε την εξέταση δήλωσε ότι είχε τραυματισμό στον κόλπο της

Εδώ να σημειωθεί ότι το rape kit μπορεί να εμπεριέχει στοιχεία DNA τα οποία όμως δεν έχουν διευκρινιστεί εάν προέρχονται από τραύματα του Shawn Rhoden! ή είναι δείγμα συνουσίας

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διευκρινιστεί πως το ζήτημα με τα rape kit είναι μια ιστορία που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες διότι αν και τα προσκόμισαν σύμφωνα με το Ίδρυμα Joyful Heart( μια ομάδα ευαισθητοποίησης σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση), εκτιμάται ότι περίπου 13.000 κιτ βιασμού παραμένουν χωρίς δοκιμή! μόνο στην Καλιφόρνια. Αυτός θα ήταν ένας σημαντικός λόγος για την καθυστέρηση της υπόθεσης Shawn Rhoden.

Δεν είναι τυχαίο πως πέρυσι  το νομοσχέδιο της Γερουσίας 1449, το οποίο συντάχθηκε  από την γερουσιαστή Κόνι Λεϊβά, ζήτησε να αλλάξει τον ισχύοντα νόμο αναφέροντας τα εγκεκριμένα χρονικά πλαίσια υποβολής και ανάλυσης αποδεικτικών στοιχείων για το βιασμό. Το SB 1449 απαιτεί επίσης να υποβληθούν οι συσκευασίες βιασμού εντός 20 ημερών και να δοκιμαστούν το αργότερο εντός 120 ημερών από αυτό. Το ίδιο έγινε και με το νομοσχέδιο Bill 3118, το οποίο συντάχθηκε από τον γερουσιαστή David Chiu.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα