Αρχική » Shawn Rhoden Κατηγορείται για ΒΙΑΣΜΟ ! γυναίκας bodybuilder – ήταν παντρεμένη

Shawn Rhoden Κατηγορείται για ΒΙΑΣΜΟ ! γυναίκας bodybuilder – ήταν παντρεμένη

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα ο Rhoden κατηγορείται  ότι βίασε μια  γυναίκα bodybuilder σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Γιούτα στις 12 Οκτωβρίου 2018. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι θεωρούσε τον Rhoden ως μέντορα της στον χώρο του bodybuilding.

by admin

O σούπερ σταρ του Bodybuilding Shawn Rhoden  νικητής του Mr. Olympia 2018  κατηγορείται για βιασμό πρώτου βαθμού στη Γιούτα μετά από υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα bodybuilder το 2018. Οι αστυνομικοί στο  Salt Lake City ενημέρωσαν το TMZ Sports … πως ο  44χρονος  Rhoden δεν συνελήφθη, αλλά έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα ο Rhoden κατηγορείται  ότι βίασε μια  γυναίκα bodybuilder σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Γιούτα στις 12 Οκτωβρίου 2018. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι θεωρούσε τον Rhoden ως μέντορα της στον χώρο του bodybuilding.

Όπως είπε τo θύμα προσπάθησε να σταματήσει τον Rhoden, τον έσπρωξε και του είπε να κάνει πίσω, αλλά ο υπερβολικός σε μάζα bodybuilder των 260 λιβρών ήταν πολύ ισχυρός, σύμφωνα με την κατάθεση της η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι τελικά της επέτρεψε να φύγει από το δωμάτιο, ενώ στην συνέχεια πήγε στην αστυνομία και αμέσως ανέφερε το υποτιθέμενο περιστατικό.


“Στις 12 Οκτωβρίου 2018, το Αστυνομικό Τμήμα της Sandy City έλαβε αναφορά σε αδίκημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης στο Courtyard Marriott της Sandy City ενώ  ο Shawn Rhoden, 44χρονος  από την Καλιφόρνια, αναφέρθηκε ως ύποπτος”, δήλωσε ο SCPD υπολοχαγός Dean Carriger, μιλώντας στο The Post την Παρασκευή. “Μετά από εκτεταμένη έρευνα, οι αστυνομικοί  υπέβαλαν την υπόθεση στο Γραφείο Εισαγγελέα του Salt Lake County σε μία κατηγορία βιασμού εναντίον του Shawn Rhoden”, ανέφερε ο Carriger. “Το γραφείο Εισαγγελέα  κατέθεσε επίσημες κατηγορίες για βιασμό και βίαιη σεξουαλική κακοποίηση … και στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης .”


Τώρα όπως ανακοινώθηκε η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένα δείγμα DNA βρέθηκε στο σώμα της γυναίκας και ταιριάζει με του Rhoden. Η γυναίκα που είναι παντρεμένη  ισχυρίζεται ότι πήγε κατ ‘ευθείαν στην αστυνομία μετά την υποτιθέμενη επίθεση και υποβλήθηκε σε εξέταση για σεξουαλική επίθεση. Η νοσοκόμα που διενήργησε την εξέταση δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προκαλέσει τραυματισμό στον κόλπο της, κάτι που οι εισαγγελείς σε περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης συνήθως αναζητούν για να υποστηρίξουν μια κατηγορία για βιασμό.


[button href=”https://body.webone.gr/?p=65468″ align=”left”]ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Τον σβήνουν από την σκηνή! …………..Δεν θα αγωνιστείς στο Mr Olympia! Καταστράφηκε η καριέρα του Συγκλονιστικό το μεγάλο αφεντικό David J. Pecker Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της American Media διοργανώτριας αρχής του Mr. Olympia ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τον περσινό νικητή διαγωνισμού Shawn Rhoden να αγωνιστεί φέτος! Όπως ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου ο David J. Pecker ανακαλεί την συμμετοχή του Rhoden τώρα αλλά και για οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση όπως το Mr. Olympia στο μέλλον.[/button]

Ο τζαμαϊκανός  Shawn Rhoden είναι  ένα τεράστιο μεγέθους αστέρι στον κόσμο του bodybuilding – έχει 1,6 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, είναι ο κάτοχος του Mr. Olympia  … ο πιο διάσημος τίτλος στον αθλητισμό, ενώ ξεχώρισε περίφημα απέναντι στον θρύλο  Phil Heat που είχε κατακτήσει  τον διαγωνισμό  Mr. Olympia  για 7 χρόνια στη σειρά.

SHAWN RHODEN CHARGED WITH RAPE… Accuser Is Bodybuilder

Το TMZ Sports έχει λάβει επίσημα έγγραφα από την υπόθεση … η οποία δείχνει ότι η εγγύηση έχει ήδη οριστεί στα  $ 750.000.

δείτε επίσης εδώ 

Δεν θα αγωνιστείς στο Mr Olympia!
Καταστράφηκε η καριέρα του

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα