Αρχική » Κώστας Στεφανίδης Γιατί Έμεινα Μισός !

Κώστας Στεφανίδης Γιατί Έμεινα Μισός !

by admin

Ο πρωταθλητής της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης ΕΟΣΔ Κώστας Στεφανίδης (Kostas Empeiros) σχολιάζει δημόσια  για ποιο λόγο έμεινε μισός..


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”D04CFyQGeaM”]


οι  fans σχολιάζουν

Ρε γαμισε τους ολους στα αρχιδια σου τι λένε…..
Giwrgos Nikolopoulos
Makari na eixa ta “xalia” s ????
Opos kai na eisai somatika emeis se goustaroume…giafto pou mas prosfereis tosa xronia…gnosi kai xioumor(diskola pramata stis meres mas)…na sai kala se oti kaneis
DiABLO-X
Ενα πράγμα έχω να πω… Επι σύρριζα ο Κώστας είχε σωματαρα ενώ με το που ανέβηκε ΝΔ χάλασε και αυτό ! Υπομονή.
coverakias
Είσαι μεγαλος τρολλας,περιμενα και γω να ακούσω τον λογο. Καλες διακοπες!

 

Rafail L.
Γάμησέ τους ρε Κωστάρα! Αφού το ξέρουμε… ο κόσμος θα σε σχολιάσει όταν έχεις πέσει σωματικά κι όχι όταν είσαι στα πικ σου τεντωμένος και κομμάτια επειδή ζηλεύουν. Είναι γεμάτο κομπλεξικούς μαλάκες.

 

Charissis Angelopoulos
Πέθανα στα γέλια στο τέλος ????????????
Bill
Κωστα δε εχω θεμα με την εμφανιση σου.Σιγουρα μερικοι ρωτανε μην εχεις κανα θεμα υγειας . Μια χαρα θα συνεχισω προσωπικα να σε βλεπω για να μας φτιαχνεις το mentality για την σωστη προπονηση .καλες προπονησεις χωρις τραυματισμους να χεις. Τα φιλια μου μαζι και απο τον φιλο μου τον Κωστα απο Ζυριχη

Fake Name

Σε παρακολουθώ από τα πρώτα σου βήματα. Είσαι πολύ γνωστής. Σε όλα τα βίντεο παρουσίασες τι θα πει γυμναστική τι θα πει διατροφή. Και όχι φάρμακα και πρωτεΐνη. Ελπίζω να είσαι καλα σε θέμα υγείας. Πρόσεξε τώρα το εγώ σου την ζωή σου κανε την οικογένεια σου. Θυσίασες παρά πολλά σε αυτο το άθλημα και συνεχίζεις. Ευχαριστώ πολύ

Loukas Fou

Γραψτους στα αρχιδια σου. Το 80% απο εδω μεσα είναι πιτσιρικια. Απ αυτους που κανουν σουπερ σετ την δευτερη εβδομαδα προπονησης και μετα απο ενα μηνα δίνουν και συμβουλές.

yeris gregor

Αποτοξίνωση από το κρέας. Μια χαρά είναι τα διαλείμματα κάνουν πολύ καλό. Αλλά μας άφησες με την απορία ρε Κώστα στο τέλος ????????????????

 

Κ Δ
Μετα απο τοσα video ελπιζω να λαβατε την πληροφορια…

nikos ρηγας

Αρχηγέ μου πάντα θα υπάρχουν ζώα συνέχισε και κάνε ότι γουστάρεις είσαι τρομερός

tsorelas kakkos

Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και μην ακούς κανένα είσαι παράδειγμα για πολλούς από εμάς

Κυριακαρος Mητσoτακαρος

αμα γινεσαι σαν τον κωστα μετα απο 2 μηνες γυμναστικης φιλε Thanos thanos μετα απο 2 χρονια πως γινεσαι?

Marios Bak

Πόσο κακός είναι ο κόσμος όλοι οι κομπλεξικοι να πέσουν να σε φανε με την πρώτη ευκαιρία Κωσταρα συνέχισε τα βίντεο και χτικιαρης και χοντρός όπως και να είσαι.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΥΛΑΣ
Αφήστε ρε τον ανθρωπο να κάνει τη ζωή του! Τι ανακατευεστε και λέτε γνώμες σας ρώτησε κανείς;;;τραβάτε κάντε και σεις άμα μπορείτε αντί να κάθεστε να βλέπετε βίντεο και να σχολιάζετε
Athanasios Davidelis
Κωσταρα μην ασχολείσαι καν, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.. Ζήλεια το λένε αυτό!!

 

Ρε σεις δεν κάνει το σώμα τον άνθρωπο???? Ίδιος είναι δεν έχει αλλάξει τίποτα η ξεκούραση όμως επιβάλλεται στο καλοκαίρι μας!! Κωσταρα συνέχισε ????????
Koftakias
Αστούς να λένε Κώστα εμείς που σε βλέπουμε από παλιά ξέρουμε τι έχεις προσφέρει και τι έχεις κάνει
εντωμεταξυ ολοι αυτοι π σ εστειλαν παιζει απλα να μην κανουν καν γυμναστικη χαχααχα εισαι τελειος

Sakis Acab

“Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό” γαμησε τους ρε Κώστα.. αυτοί όλοι είναι καναπεδατοι δεν έχουν πάει ποτέ γυμναστήριο δεν ξέρουν.. καλά έκανες και έμεινες μίσος αντε και 1 τέταρτος την επόμενη φορά..
Οι ίδιοι που τα γράφουν αυτά είναι οι πρώτοι που βλέπουν τα βίντεο σου καθώς κάθονται στον καναπέ τρώγοντας σουβλάκια και έχοντας σαν κρυφή επιθυμία κάποτε να φτιάξουν σώμα σαν το δικό σου!!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα