Αρχική » Ποδηλάτης Lance Armstrong θα νικούσα και χωρίς Ντόπα!

Ποδηλάτης Lance Armstrong θα νικούσα και χωρίς Ντόπα!

by admin

Και στο ευγενικό άθλημα της ποδηλασίας χτυπούν ντόπα ως τα αφτιά, όχι για να δημιουργήσουν μύες αλλά για να κάνουν ρεκόρ, να δοξαστούν στα ματιά των fans,  μπαίνουν στην διαδικασία να γίνουν χημικά πρεζόνια.
Ο ντοπαρισμένος ποδηλάτης LANCE ARMSTRONG ισχυρίστηκε ότι θα είχε κερδίσει όλους τους τίτλους του Tour de France καθαρά! αν οι αντίπαλοί του ήταν απαλλαγμένοι από φάρμακα!
Οι επτά τίτλοι του Tour  de France έχουν αφαιρεθεί από τον Armstrong μετά από το ντόπινγκ, όμως το αστέρι της ποδηλασίας επιμένει «Εργαζόμασταν σκληρότερα, είχαμε την καλύτερη τακτική, τον καλύτερο εξοπλισμό, την καλύτερη τεχνολογία!»

“We said we worked the hardest, had the best tactics, best team composition, best director, best equipment, best technology, recon the courses,” 

Ο Armstron δηλώνει: «το Tour de France δεν είναι μόνο αποτέλεσμα του ντόπινγκ». Ο Αμερικανός  παράλληλα τονίζει το σπουδαίο έργο της ομάδας του».

Σημ BS: Ο Armstrong, ο οποίος  αρνούνταν το  ντόπινγκ για χρόνια, “εξοστρακίστηκε” από τους αγώνες  για τη χρήση “ΕΡΟ, τις μεταγγίσεις αίματος, την χρήση τεστοστερόνης και κορτιζόνης πριν από το 1998 έως το 2005 

Armstrong: I’d have won a clean Tour de France

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα