Αρχική » Amanda “Mandy” Blank ο θάνατος της παραμένει μυστήριο

Amanda “Mandy” Blank ο θάνατος της παραμένει μυστήριο

by admin

Η αιτία θανάτου της αθλήτριας Amanda “Mandy” Blank εξακολουθεί να είναι “απροσδιόριστη” μετά από  μια πλήρη αυτοψία, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες. Η προπονήτρια και  bodybuilder, η οποία συνεργάστηκε με αστέρια όπως ο Alex Rodriguez, ο Mickey Rourke, ο Michelle Monaghan και η Jordana Brewster, βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του  σπιτιού της στο Λος Άντζελες στις 29 Οκτωβρίου.

Τότε οι γιατροί αρνήθηκαν να δώσουν μια αιτία θανάτου μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοψία, αλλά τώρα, οκτώ μήνες αργότερα, οι ερευνητές λένε ότι ακόμα δεν ξέρουν πώς πέθανε. Ωστόσο, επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχαν φάρμακα στο σώμα της τη στιγμή του θανάτου της,  ενώ δεν πιστεύουν ότι αυτοκτόνησε.  Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, που ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουνίου 2019, η υπηρέτρια της Blank την βρήκε σε μια μπανιέρα που είχε νερό αλλά δεν ήταν γεμάτη ως επάνω με νερό.

Ο ιατροδικαστής, Δρ. Nicholas Stanzione, ανέφερε ότι το κεφάλι της ήταν πάνω από το νερό και δεν είχε σημάδια τραυματισμού, αλλά ο “πνιγμός δεν μπορεί να αποκλειστεί” ως αιτία θανάτου, καθώς είχε “άφθονο” οίδημα – υπερβολικό υγρό  στα ρουθούνια της. Ωστόσο, δεν υπήρχε πουθενά αλλού κάτι στο σώμα της.
Ο Stanzione έγραψε επίσης στην έκθεσή του ότι πραγματοποίησε πρόσθετες δοκιμές φαρμάκων κατόπιν αιτήματος των φίλων της Blank. “Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι ενδιαφερόμενοι φίλοι ζήτησαν τη δυνατότητα λήψης οπιούχων ή άλλων ουσιών”, ανέφερε. “Η φαιντανύλη και τα οπιούχα ελέγχθηκαν  και ήταν αρνητικά. Επιπλέον, δοκιμάστηκαν τα designer opiates και τα αποτελέσματα ήταν επίσης αρνητικά. “

Ο Stanzione έλεγξε επίσης για ίχνη συμπληρωμάτων διατροφής, οινοπνεύματος, φαρμάκων ή παράνομων ουσιών, και όλα ήταν αρνητικά. Ακόμα, είπε, ότι υπερβολική δόση ή πνιγμός είναι ακόμα ισχυρή πιθανότητα. “Η θέση της Amanda Blank στην μπανιέρα μαζί με το οίδημα που υπάρχει στον αεραγωγό υποδηλώνει πιθανή κατάσταση υπερδοσολογίας. ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί ο πνιγμός “ Χωρίς να γνωρίζει την κατάστασή της πριν από το θάνατό της, ο Stanzione έγραψε πως δεν μπορεί να αποφανθεί για την αιτία. «Τα γεγονότα που περιβάλλουν τις τελευταίες στιγμές της είναι άγνωστα, επομένως ο τρόπος του θανάτου είναι απροσδιόριστος», είπε. “Αν υπάρξουν νέες πληροφορίες, η υπόθεση θα επανεξεταστεί.”[quote]Χωρίς την υγεία και τη φυσική κατάσταση, δεν έχω τίποτα, είχε γράψει  στη σελίδα της στο  Facebook[/quote]

Η Blank άρχισε να εργάζεται σε γυμναστήριο σε ηλικία 18 ετών και μετά από ένα χρόνο στον τομέα της, όπου  κατέλαβε την 5η θέση στο World Fitness Olympia έναν διαγωνισμό bodybuilding και σύντομα απέκτησε επαγγελματική ιδιότητα.
Συνέχισε  για να γίνει η νεώτερη αγωνιζόμενη για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) World Championships  και διεκδίκησε τον τίτλο του Fitness Nationals Champion το 1998 όπως  και τον τίτλο World Champion  το 1999, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Πιο πρόσφατα, η Blank εργάστηκε σε γυμναστήριο ως προπονήτρια για το διάσημο πελατολόγιο της και άλλους ανθρώπους σε ολόκληρο το Λος Άντζελες με τα διαδικτυακά προγράμματα προπόνησης και διατροφής της, που ονομάζονταν πρόγραμμα Blank Body. “Χωρίς την υγεία και τη φυσική κατάσταση, δεν έχω τίποτα”, είχε γράψει  στη σελίδα της στο Facebook .

δείτε επισης εδώ 

Mandy Blank Νεκρή η διάσημη Fitness αθλήτρια

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα