Αρχική » Επανέρχεται η Ελληνική DECA ! … Ενθουσιασμός και ο Τουλιάτος σχολιάζει

Επανέρχεται η Ελληνική DECA ! … Ενθουσιασμός και ο Τουλιάτος σχολιάζει

by admin

Χαρές και πανηγύρια η Τίμια Ντεκα επανέρχεται ο  nonconformist δόκτωρ τεστοστερόνη έκανε τις επαφές του με τους παραγωγούς και το ανακοίνωσε, εδώ τι αναφέρει ο Γιώργος Τουλιάτος …μια μεγάλη στιγμή!

Η ΝΟRMA HELLAS επαναφέρει τη δεκανοικη Νανδρολονη στην παραγωγή.
Ένα ενέσιμο ΑΑΣ με πολλαπλές χρήσεις σε ασθενείς όπως: Αναιμία, σαρκοπενια, οστεοπόρωση,ca μαστού. Είναι γεγονός ότι οι bodybuilders δίνουν αρνητική εικόνα και προκατάληψη στην ιατρική Κοινότητα.  Όμως τα φάρμακα αυτά κατασκευάστηκαν και προορίζονται για συγκεκριμένες νόσους και ασθενείς.  Αυτό που διαφοροποιεί το φάρμακο από το φαρμάκι, είναι η κατάχρηση (δόσης και χρονικής διάρκειας).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ΝΟRMA HELLAS επαναφέρει τη δεκανοικη Νανδρολονη στην παραγωγή. Ένα ενέσιμο ΑΑΣ με πολλαπλές χρήσεις σε ασθενείς όπως: Αναιμία, σαρκοπενια, οστεοπόρωση,ca μαστού. Είναι γεγονός ότι οι bodybuilders δίνουν αρνητική εικόνα και προκατάληψη στην ιατρική Κοινότητα. Όμως τα φάρμακα αυτά κατασκευάστηκαν και προορίζονται για συγκεκριμένες νόσους και ασθενείς. Αυτό που διαφοροποιεί το φάρμακο από το φαρμάκι, είναι η κατάχρηση (δόσης και χρονικής διάρκειας).

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Touliatos MD (@drgeorgetouliatos) στις

δείτε επίσης εδώ  

DECA η Τίμια!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα