Αρχική » Βασάλος κλωτσιά αλα Μπρους Λι ..σε τρομερή φόρμα!

Βασάλος κλωτσιά αλα Μπρους Λι ..σε τρομερή φόρμα!

by admin

 

Τα media εξυμνούν την εντυπωσιακή γυριστή κλωτσιά του, ένα δείγμα της άριστης φυσικής κατάστασης του προπονητή και αθλητή της ΕΟΣΔ. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο πρώτος Ελληνας που αποδέχεται την πρόκληση του Bottle Cap Challenge και αναρτά την προσπάθειά του στο Instagram. Η πρόκληση του φετινού καλοκαιριού απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και… γνώσεις πολεμικών τεχνών. Το #BottleCapChallenge είναι η νέα τρέλα του Instagram και των social media, η οποία ξεκίνησε πριν από δέκα περίπου ημέρες και έχει κατακλύσει με βίντεο το διαδίκτυο. Τι πρέπει να κάνει κάποιος που την αποδέχεται; Να ανοίξει το καπάκι ενός μπουκαλιού με μια περιστροφική κλωτσιά. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που λατρεύει τα extreme sports και τη γυμναστική αποδέχτηκε λοιπόν την πρόκληση και δοκίμασε την τύχη του στο Bottle Cap Challenge. Από τον Βόλο όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πρώην παίκτης του Survivor κατάφερε να… περιστρέψει το καπάκι με μια γυριστή κλωτσιά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#bottlecapchallenge accepted ✅????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd) στις

Δείτε επίσης εδώ 

Βασάλος δεν πήρα αναβολικά !

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα