Αρχική » ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ: Έχουμε και νιάτο εδώ πέρα! … ήταν γνωστός στους bodybuilders

ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ: Έχουμε και νιάτο εδώ πέρα! … ήταν γνωστός στους bodybuilders

by admin

Η εφημερίδα έθνος δημοσιεύει  αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το κύκλωμα που γέμισε με αναβολικά τα γυμναστήρια, ενώ  Αθλητές που γνώριζαν τα μέλη του κυκλώματος μιλούν στην κάμερα του ANT1.

Στην εξάρθρωση δύο κυκλωμάτων που κατηγορούνται ότι παρασκεύαζαν και διακινούσαν παράνομα αναβολικά προχώρησαν οι Αρχές. Μάλιστα, το ένα διέθετε τυπογράφο, ο οποίος ετοίμαζε τις ετικέτες των σκευασμάτων πριν αυτά διοχετευθούν στα γυμναστήρια.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”2QrGj4cZWBk”]

Αθλητές που γνώριζαν τα μέλη του κυκλώματος μιλούν στην κάμερα του ANT1. «Ωραίο… ωραίο! Μπορείς να ανοίξεις και λίγο τα ποδαράκια ακόμη. Εκεί! Έχουμε και νιάτο εδώ πέρα! Νέο αίμα». Είναι η φωνή του 40χρονου προπονητή σωματικής διάπλασης λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή του ως αρχηγικό μέλος του κυκλώματος, το οποίο – σύμφωνα με τις κατηγορίες – εισήγαγε και διακινούσε αναβολικές ουσίες. Στους κύκλους των bodybuilders η δράση του ήταν γνωστή. «Ήξερα ότι ασχολείται με αθλητές και συμπληρώματα. Κατασκευάζανε σκευάσματα αναβολικά. Θα πάρουν (εισαγωγή) ελαιώδη ή νεροδιαλυτά φάρμακα, θα τα συσκευάσουν εδώ και θα τα πουλήσουν εδώ. Αυτό τι σημαίνει; Ότι το κέρδος είναι 1 προς 100! Μιλάμε για τεράστια ποσά!

Ο 40χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, φέρεται να οργάνωνε την εισαγωγή πρώτων υλών από την Κίνα και τη Βουλγαρία. Ένας 57χρονος τύπωνε ετικέτες. Ένας 37χρονος και ένας 33χρονος διαφήμιζαν τα αναβολικά.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. όμως έπεσε και δεύτερο κύκλωμα. «Το κέρδος είναι τεράστιο», λέει γνώστης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα