Αρχική » Σφαίρες Αναβολικά & Bodybuilding που το είδες;

Σφαίρες Αναβολικά & Bodybuilding που το είδες;

by admin

Σφαίρες,  Αναβολικά στεροειδή, πιστόλια, πακέτα με ευρώ και πολλοί αναρωτιούνται που είναι το Bodybuilding; Πράγματι διότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με πιτσιρίκια και νεαρούς που ενθουσιασμένοι δηλώνουν ντοπαρισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «τα παίρνω χοντρά και στηρίζω το style μου,.. Θαυμάστε με! λοιπόν,  για την εξωστρέφεια μου.  Αντίθετα, έχουμε να κάνουμε με ένα νέο φαινόμενο οργανωμένων ομάδων, που αποτελούνται από αποφασισμένους – σκληρούς άντρες και γυναίκες που διέβλεψαν την νέα κοινωνική πραγματικότητα των ψυχαγωγικών φαρμάκων. Την ζήτηση…

Τα τελευταία χρόνια οι ειδήσεις που αφορούν ομάδες που διακινούν ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή, πληθαίνουν, διότι άλλαξε το κοινωνικό image και διαφοροποιήθηκε η οικονομία του βιοπορισμού στην μυϊκή κουλτούρα.[quote]αρκετοί από τους ψυχαγωγικούς χρήστες είναι πιο αποφασισμένοι και πιο εντυπωσιακοί μυϊκά από πολλούς που συμμετάσχουν σε αγώνες[/quote]

Δυστυχώς πολλοί που ασχολούνται με το bodybuilding όπως, παράγοντες – κριτές – στελέχη,  στρουθοκαμηλίζουν εμφανέστατα, λες και αντιγράφουν  στελέχη του πολιτικού συστήματος που αρνούνται να δουν την σκληρή κοινωνική πραγματικότητα, τονίζοντας πεισματικά, «είμαστε στον σωστό δρόμο, όλα πάνε καλά!»
Επιχειρηματίες συμπληρωμάτων διατροφής, διοργανωτές διαγωνισμών, ενθουσιώδεις νεο –σπόνσορες που πήραν τα λεφτά του μπαμπά τους για να τα επενδύσουν  και steroids users προβάλουν στερεοτυπικά μηνύματα για ευγενή ιδεώδη και ανωτέρα αθλητικά ιδανικά, και εντωμεταξύ, η υποκουλτούρα έχει πνίξει με τα χημικά απόνερα όλο οικοδόμημα, μέχρι την οροφή!

Ντιλεριές,  Ντιλεριές, Ντιλεριές, είναι η επικρατούσα τάση στο πρωτεινάδικο, στο γυμναστήριο, στο Facebook, στο dark internet, αυτό επιβεβαιώνει και η πρόσφατη είδηση με τις συλλήψεις στο χώρο της μυϊκής κοινότητας, ατόμων που γνωρίζουν οι περισσότεροι και εκπροσωπούν μια τάση,  την ζήτηση για ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή.

 Bodybuilding που το είδες;

Πράγματι που το είδες;  Εδώ όλα έγιναν μια διανομή (ντιλεριά) και μόνο το bodybulding δεν ωφελείται, οι ρομαντικές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί, διότι αυξήθηκαν οι ψυχαγωγικοί Gym Junkies και εισέβαλαν οι πωλητές, αρκετοί από τους ψυχαγωγικούς χρήστες είναι πιο αποφασισμένοι και πιο εντυπωσιακοί μυϊκά από πολλούς που συμμετάσχουν σε αγώνες μυών. Άντρες κυρίως που ζουν για το style και λιγότερο για τους αγώνες, που οικονομικά είναι δαπανηροί και λιγότερο προσοδοφόροι. (πολλοί συμμετέχουν όχι για καριέρα αλλά για να ξεπεράσουν προσωπικά στοιχήματα του style τα κατάφερα!)

Οι αθλητές – bodybuilders δαπανούν μεγάλα χρηματικά  ποσά και κατακτούν ένα τσίγκινο μετάλλιο μαζί με likes στο διαδίκτυο. Αντίθετα πάλι η μεγάλη μπάζα είναι στους χιλιαδες χρήστες που δεν τους ενδιαφέρει ποιος είσαι, αλλά εάν  πουλάς ποιοτικά και φθηνά steroids. [quote]Η λύση στην κρίση είναι το ντήλινγκ, μαζί με το personal και την πρωτεΐνη[/quote]

Η ανάγκη ώθησε πολλούς να γίνουν το ίδιο – ντίλερ

Είναι αλήθεια χρήμα δεν συσσωρεύεται με ασκησιακά πρωτοκόλλα και διατροφές.  Οι πρωτεΐνες την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν αφήνουν κέρδος, τα personal είναι για γέλια, η διεθνής καριέρα είναι ουτοπία απέναντι στα πρώην σοβιέτ και το πρώην ανατολικό μπλοκ που χημικο-τροποποιείται ως κομάντο. Για ΗΠΑ ούτε λόγος, εκτός εάν υπάρχει γλυκούλης σπόνσορας η καλός πατέρας.
Η λύση στην κρίση είναι το ντήλινγκ, μαζί με το personal και την πρωτεΐνη, όπως και σε πιο υψηλό επίπεδο  η παρασκευή στο γόνατο  drugs steroid’s σε underground πρόχειρα εργαστήρια.
Γιατί; διότι βιοπορίζει, αφήνει κέρδος, και ενδυναμώνει τις κοινωνικές σχέσεις σε ελλάδα και εξωτερικό, αναβαπτίζοντας τον διανομέα ως μια αγαπητή και αναντικατάστατη προσωπικότητα που δέχεται εκατοντάδες Likes. Όλοι τον αγαπούν! …φαινόμενο που χρειάζεται κοινωνική ανάλυση.

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα