Αρχική » Το Κύκλωμα με τα Αναβολικά Παρέσυρε τον Πατέρα… ήταν θύμα !

Το Κύκλωμα με τα Αναβολικά Παρέσυρε τον Πατέρα… ήταν θύμα !

by admin

Οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το θέμα είναι ξεκάθαροι,  τον πατέρα τον παρέσυρε το κύκλωμα με τα αναβολικά, δεν γνώριζε, και ήταν το θύμα στην υπόθεση. Συγκεκριμένα και στην εφημερίδα «Espresso» ο γνωστός δημοσιογράφος Θεοδόσης Π. Πάνου σε άρθρο με τίτλο «Πατέρας πανελίστα πελάτης XXL κυκλώματος αναβολικών», επισημαίνει.  Μάλιστα, ανάμεσα στους πελάτες μιας συμμορίας που διαφήμιζε τα επικίνδυνα προϊόντα μέσα από  ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ήταν και ο πατέρας γνωστού πανελίστα που ασχολούνταν στο παρελθόν με το bodybuilding!

Ο πατέρας του γνωστού πανελίστα που είναι παλιός bodybuilder έπεσε θύμα των κατηγορουμένων 

Η Οικονομική Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει δύο συμμορίες και να συλλάβει συνολικά εννέα άτομα ηλικίας από 24 έως και 57 ετών, τα περισσότερα αθλητές σωματικής διάπλασης, όπως ο πατέρας του γνωστού πανελίστα που είναι παλιός bodybuilder.

Ο τελευταίος έπεσε θύμα των κατηγορουμένων που προσέλκυαν πελάτες μέσω του διαδικτύου, διαθέτοντας τις ουσίες ως νόμιμες και σε καλές τιμές. Τη συγκεκριμένη συμμορία είχε οργανώσει ένας 33χρονος, γνωστός στον χώρο του bodybuilding, ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται. Η δεύτερη συμμορία έκανε εισαγωγές πρώτων υλών για την παρασκευή αναβολικών από την Κίνα, την Αυστρία και τη Βουλγαρία και τις «μαγείρευε» σε δύο εργαστήρια σε Αθήνα και Βοιωτία.

Δείτε επίσης εδώ Μιλούν για Πατέρα γνωστού Πανελίστα bodybuilder που έπεσε θύμα των αναβολικών!

Η δεύτερη συμμορία έκανε εισαγωγές πρώτων υλών για την παρασκευή αναβολικών από την Κίνα, την Αυστρία και τη Βουλγαρία και τις «μαγείρευε»
σε δύο εργαστήρια σε Αθήνα και Βοιωτία. Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι έκαναν και εξαγωγές των αναβολικών που παρασκεύαζαν στη Γερμανία και την Κύπρο, όπου είχαν δεκάδες πελάτες. Τα κέρδη τους εκτιμάται ότι ξεπερνούσαν τα 300.000 ευρώ.

δείτε επίσης εδώ  ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ Νέα στοιχεία από την εφημερίδα καθημερινή
Και στη δεύτερη ομάδα συμμετέχουν –σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.– πέντε άτομα. Ως αρχηγός της περιγράφεται 33χρονος υπήκοος Αυστρίας, ο οποίος διατηρούσε ένα ψεύτικο προφίλ στο Διαδίκτυο με στοιχεία «Ανδρέας Παπαδόπουλος». Μέσω αυτού καθώς και μιας ακόμα σελίδας στο Facebook, οι κατηγορούμενοι επικοινωνούσαν με πελάτες τους και «μοίραζαν» αναβολικά σκευάσματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στα επίσημα δικαστικά έγγραφα μάλιστα παρατίθενται τα ονόματα αθλητών που προμηθεύονταν αναβολικά από το κύκλωμα. Πρόκειται για άτομα που έχουν συμμετάσχει σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες σωματικής διάπλασης,

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα