Αρχική » Μιλούν για Πατέρα γνωστού Πανελίστα bodybuilder που έπεσε θύμα των αναβολικών!

Μιλούν για Πατέρα γνωστού Πανελίστα bodybuilder που έπεσε θύμα των αναβολικών!

by admin

Ποιος είναι;  Τα media μιλούν για τον πατέρα bodybuilder που έχει γιο «πανελίστα» – (παρουσιαστή) στην τηλεόραση ο οποίος και αυτός στο παρελθόν ασχολήθηκε με το bodybuilding. Συγκεκριμένα αναφέρουν:   Η Οικονομική Αστυνομία συνέλαβε εννιά άτομα για αναβολικά. Οι περισσότεροι είναι «αθλητές» του «bodybuilding». Θύμα της συμμορίας έπεσε και ο πατέρας γνωστού πανελίστα. «Μαγείρευαν» αναβολικά σε Αθήνα και Βοιωτία, ενώ έκαναν και εξαγωγές.

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσαν δυο συμμορίες που διακινούσαν αναβολικά και έκαναν μάλιστα και εξαγωγές. Τα κυκλώματα που παρασκευάζουν ουσίες για «φουσκωμένα μπράτσα» ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια με τα αναβολικά να έχει αποδειχθεί ότι όχι μόνο δημιουργούν σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά οδηγούν ακόμα και στον θάνατο. Δυο συμμορίες παρασκευής παράνομων αναβολικών, κατάφερε να εξαρθρώσει για άλλη μια φορά η Οικονομική Αστυνομία της ΕΛ.ΑΣ, συλλαμβάνοντας συνολικά 9 άτομα, οι περισσότεροι «αθλητές» του «bodybuilding». Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στους πελάτες της δεύτερης συμμορίας που διαφήμιζε τα αμφίβολης ποιότητας «προϊόντα» της μέσα από προφίλ που είχαν δημιουργήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν και ο πατέρας γνωστού πανελίστα, οποίος κατά το παρελθόν ασχολούνταν έντονα με το άθλημα της σωματικής διάπλασης.

Μάλιστα ο πατέρας του γνωστού πανελίστα, παλιός αθλητής σωματικής διάπλασης, φέρεται να έπεσε θύμα των κατηγορούμενων, καθώς διαφήμιζαν τα «προϊόντα» τους ως νόμιμα και σε καλές τιμές, με αποτέλεσμα να προσελκύσουν πολλούς πελάτες μέσω του διαδικτύου.

Στο star.gr επισημαίνεται    Μεταξύ των ονομάτων που φέρονται να εμπλέκονται είναι και του πατέρα πολύ γνωστού παίκτη ριάλιτι, ο ρόλος βέβαια του οποίου θα εξεταστεί. Ο συγκεκριμένος, φαίνεται να είναι πελάτης -αγοραστής κάποιων σκευασμάτων ή απλός επισκέπτης σελίδας στο facebook, η οποία είχε δημιουργηθεί από τον 33χρονο «αρχηγό» της δεύτερης σπείρας με στόχο την εμπορία, προμήθεια, διακίνηση και χορήγηση των παράνομων σκευασμάτων σε «πελάτες», μεταξύ των οποίων και αθλητές. 

Την συγκεκριμένη συμμορία είχε οργανώσει ένας 33χρονος, επίσης γνωστός στο συγκεκριμένο χώρο, οποίος όμως κατάφερε να διαφύγει την σύλληψη και πλέον καταζητείται.

δείτε εδώ

Ελλάδα χειροπέδες σε 11 άτομα για μπίζνα με ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα