Αρχική » Αλιμπάκης Γιατί δεν θέλει να πάει Στρατό! σχολιάζει και για τα φάρμακα

Αλιμπάκης Γιατί δεν θέλει να πάει Στρατό! σχολιάζει και για τα φάρμακα

by admin

Στο 13:18 ο Πρωταθλητής της ΕΟΣΔ  Θάνος Αλιμπάκης μιλά για την GH και την ινσουλίνη, η οποία είναι χρήσιμη όπως δηλώνει μετά την προπόνηση, ενώ τονίζει πως  οιστρογόνιζε στα 350 mg  με φάρμακο, όμως η χρήση  αυξητικής ορμόνης τον βοήθησε να μην παράγει οιστρογόνα! και ανέβασε την ποσότητα των φάρμακων στα 450mg, στο 14:20 λεπτό επισημαίνει πως σταμάτησε να παράγει οιστρογόνα!  όταν έκανε χρήση GH – αυξητικής ορμόνης ! ενώ  παράλληλα η GH τον βοήθησε να δεχτεί περισσότερο φάρμακο (αναβολικά στεροειδή) στο σώμα του! αυτό του είπε ο άνθρωπος  με τον οποίο συνεργάζεται.

Στο ερώτημα Γιατί δεν θέλεις να πας στρατό;  o Bodybuilder Θάνος Αλιμπάκης απαντά στο 15:12 πως η Ελλάδα όπως έχει καταντήσει, απλά μπαίνεις στον στρατό και χάνεις εννιά μήνες από την ζωή σου! ενώ κατά δεύτερο λόγο εάν φύγει από τον χώρο για 9 μήνες το να ξαναμπεί σε όλο αυτό θα ήταν αρκετά δύσκολο, ενώ δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτό! όχι τόσο για το φάρμακο αλλά για τον τρόπο ζωής το life style….  ξέρω ότι θα χάσω εννιά μήνες από τη ζωή μου, τονίζειο Αλιμπάκης.

Ο Αλιμπάκης μιλά επισης στο 16 λεπτό για την οξαδρολόνη, στο 17:34 μιλά για τους λιποδιαλύτες χαρακτηρίζοντας τους  “ψιλό placedo”  ενώ πιστεύει πως βοηθούν κατά ένα μικρο ποσοστό με την γυμναστική. Στο 18:27 μιλά για το DNP ως λιποδιαλύτη (ο ίδιος το δοκίμασε) Στο 21:10 επισημαίνει πως το MASTERON τραβά το νερό (υποδόριο νερό)από το σώμα και μειώνει τα οιστρογόνα. Επίσης στο 21:36 αναφέροντας  για το φάρμακο  Halotestin λέει πως είναι 1500 φορές πιο ισχυρό από την τεστοστερόνη.

Στο 22:28 μιλά για την υπερτροφία και την ενστικτώδη προπόνηση, στο 25:48 σχολιάζει για την Yohimbine και την συνεφρίνη ενώ μιλά για την Yohimbine στο 26:24 πως είναι ουσία για  να κόψει κάποιος την πρέζα!  στο 28:48 αναφέρει πως πήρε Yohimbine αλλά έζησε πολύ άσχημα για τρία βράδια!


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”mv787Jpnkeo”]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα