Αρχική » Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πωλητής αυτοκινήτων

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πωλητής αυτοκινήτων

by admin

Μεταμφιέστηκε ως πωλητής αυτοκινήτων ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ  και παρουσιάζει τα “οφέλη” της βενζίνης σε πελάτες που ενδιαφέρονται για ηλεκτρικά αυτοκίνητα! σε μια διασκεδαστική νέα διαφήμιση που στοχεύει στην αύξηση της υιοθέτησης ηλεκτρικών οχημάτων από τους πολίτες.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από την Veloz, μια οργάνωση που στοχεύει να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και να ωθήσει τη μετάβαση σε αυτά στο μέλλον. Μεταξύ των μελών της είναι, εταιρείες ενέργειας, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, και δίκτυα χρέωσης  όπως η Electrify America και η evGO, καθώς και αρκετοί κατασκευαστές αυτοκινήτων. Στο τέλος της διαφήμισης, ο Schwarzenegger λέει ότι “τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξοικονομούν χρήματα, χρόνο και βοηθούν το περιβάλλον χωρίς να θυσιάζουν οτιδήποτε από τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της οδήγησης”


Οι πελάτες στο βίντεο εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ο Schwarzenegger κάνει ότι καλύτερο για να επαινέσει τις “αρετές” των αυτοκινήτων ICE, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο η βενζίνη δημιουργεί ρύπανση για τον περιορισμό του πληθυσμού! και το πώς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι πολύ ήσυχο!

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα