Αρχική » Shawn Ray πως θα βγάλεις χρήμα bodybuilder!

Shawn Ray πως θα βγάλεις χρήμα bodybuilder!

by admin

O Shawn Ray δημιούργησε ένα video όπου δίνει συμβουλές για το πώς μπορείς να βγάλεις λεφτά από το bodybuilding. Μας συγχωρείτε αλλά σε κανένα σημείο δεν μιλά για την καλή – ποιοτική ντόπα που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό!

Κατά καιρούς νεαροί πρωτεινάδες που έχουν ανοίξει το μαγαζί τους με τα λεφτά του μπαμπά τους μοστράρουν πρωτεΐνες, δίνοντας υποσχέσεις για ένα ωραίο σώμα στους πελάτες, αλλά δεν μιλούν για ντόπα!

Επιχειρηματίες πρωτεινάδικων καλούν μιστεράδες για ποζάρισμα και προβάλουν πρωτεΐνες στα καταστήματα τους ενώ νουθετούν του υπάλληλους να πουλούν νιτρικά οξείδια, πρωτεΐνες και βιταμίνες, αλλά δεν μιλούν για ντόπα!

Προπονητές και γκουρού προβάλουν τεχνικές προπόνησης και φανταστικές ασκήσεις που σε κάνει να σκέφτεσαι ποσό ανόητος είσαι που δεν τις ήξερες, αλλά δεν μιλούν για ντόπα!

Διατροφολόγοι – ειδικοί τις αγωνιστικής διατροφής δίνουν περίπλοκα διατροφικά πλανά με αυξομειώσεις υδατανθράκων – πρωτεϊνών,  αλλά δεν μιλούν για ντόπα!

Η Υποκρισία ενός συστήματος

Ο  Shawn Ray δίνει έμφαση στην μυϊκή εμφάνιση για να βγάλεις χρήμα, αλλά δεν μιλά για την καλή ντόπα!  Προτρέπει τον κόσμο να σκέφτεται την καριέρα, είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης bodybuilder και δίνει παραδείγματα επιτυχίας, παροτρύνοντας παράλληλα να μιλάμε με έξυπνους ανθρώπους στο χώρο. Κάνει αναφορές, πως πήγε σε κολέγιο, βελτίωσε τον λόγο του, έμαθε την τέχνη της γραφής! , έγινε σχολιαστής, ενώ δίνει έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις επαφές με την βιομηχανία της γυμναστικής που πρέπει να έχει κάποιος, τονίζοντας πως ο κόσμος πρέπει να μάθει την δουλειά σας, (τις γνώσεις που αποκτήσατε) ενώ προτρέπει να έχετε πάθος, και θα έρθουν και οι χορηγίες για εσάς,  αλλά δεν μιλά για ντόπα!

ΝΤΟΠΑ το διαβατήριο

Εάν δεν υπήρχε η ντόπα

Δεν θα πουλούσαν οι πρωτεινάδες διότι δεν θα υπήρχαν τεράστια μυϊκά μοντέλα να πίνουν πρωτεΐνες και να τις προτείνουν!

Εάν δεν υπήρχε η ντόπα δεν θα πουλούσαν εισιτήρια στους διαγωνισμούς διότι δεν θα υπήρχαν τεράστιοι bodybuilders.

Εάν δεν υπήρχε η ντόπα δεν θα πουλούσαν παπάντζες (επιστημονικά παραμύθια) οι personal trainers που προβάλουν κοιλιακούς και πείθουν κόσμο να τους πληρώσει!

Εάν δεν υπήρχε η ντόπα δεν θα είχαν να προβάλουν τίποτα στους YouTube, διότι κανείς δεν θα ενδιαφερόταν να δει τύπους που δεν είναι εντυπωσιακά πρησμένοι

Εάν δεν υπήρχε η ντόπα η βιομηχανία δεν θα μπορούσε να στηρίξει την ουτοπία της

Εάν δεν υπήρχε η ντόπα δεν θα έκανες  εντυπωσιακή καριέρα όπου θα σε θαύμαζαν για τους τεράστιους μυώνες σου, ότι και να λέει ο Shawn Ray

Ο κοινωνικός υπνωτισμός είναι ένα φαινόμενο που το εκμεταλλεύονται συστήματα και ιδεολογίες, αριστεροί πολιτικοί με δεξιές τσέπες, και δεξιοί πολιτικοί με αριστερά μηνύματα. Γκουρού που υπόσχονται καριέρες έως και καψούρηδες που θέλουν να πηδήξουν και υπόσχονται παπάντζες!

Υ.Γ

Εάν δεν υπήρχε η ντόπα δεν θα δούλευαν οι γιατροί και δεν θα πλούτιζαν οι ντίλερ

Παρακάτω το video για να βγάλεις λεφτά
Shawn Ray Explains How You Can Make Money as a Bodybuilder

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”2iSrMIIn8bs”]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα