Αρχική » O Δόκτωρ Σαντόχα δεν χαρίζεται στους Ντοπαριστές!

O Δόκτωρ Σαντόχα δεν χαρίζεται στους Ντοπαριστές!

by admin

Είναι ξεκάθαρος ο πρόεδρος της IFBB Ραφαέλ Σαντόχα εξ αφορμής του “μπουζουριάσματος” (σύλληψης και τωρινής τελεσίδικης καταδίκης ) του Krik Goodkey πρώην κριτή και bodybuilder της  Alberta Bodybuilding Association (ABBA) για διακίνηση και πώληση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων.  Η ABBA είναι μέλος της Καναδικής Ομοσπονδίας Bodybuilding (CBBF) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Bodybuilding (IFBB).

Man called ‘CEO of steroids’

Όπως δημοσιεύτηκε ο Krik Goodkey καταδικάστηκε σε πρόστιμο ύψους 75.000 δολαρίων από το δικαστήριο του Queen’s Bench Justice Sterling Sanderman ως ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς στεροειδών στην ιστορία του Καναδά.  Ο Goodkey παραδέχτηκε την ενοχή του για την παραγωγή αναβολικών στεροειδών και  προϊόντων νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις – ξέπλυμα χρήματος.

Ο Goodkey παρασκεύαζε αναβολικά στεροειδή στο υπόγειο του σπιτιού (είχε εργαστήριο παρασκευής στεροειδών αξίας περίπου 100.000 δολαρίων) τα οποία προωθούσε σε underground εργαστήρια UGLs γνωστά ως USP Labs και Ikonic Pharma. (Βρέθηκαν περισσότερα από 360.000 χάπια, 10.000 φιαλίδια και δεκάδες χημικές ουσίες και 100 δοχεία – 30 λίτρα υγρών προδρόμων φαρμάκων -124 κιλά ακατέργαστων σκονών στεροειδών)[quote]Εάν ένας αθλητής ή ένας αξιωματούχος  παραβιάσει τους κανόνες αντιντόπινγκ, θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα[/quote]

Δόκτωρ Σάντοχα δεν θα το ανεχτώ!

 

IFBB President Dr. Rafael Santonja does not tolerate these actions from IFBB members.

Ο δημοσιογράφος Kevin Grech επικοινώνησε με την IFBB και τον πρόεδρο της Δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα (Dr. Rafael Santonja) που δήλωσε πως  “η θέση της IFBB όσον αφορά το ντόπινγκ είναι πολύ αυστηρή! Εάν ένας αθλητής ή ένας αξιωματούχος  παραβιάσει τους κανόνες αντιντόπινγκ, θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα.

“The position of IFBB in regards to doping is very strict. If an athlete or official is in breach of the anti-doping rules, disciplinary actions will be taken.”

” Όπως επεσήμανε  “Καθώς η ένωση του Bodybuilding Alberta (ABBA) συνδέεται με την καναδική ένωση bodybuilding (CBBA), να είστε σίγουροι ότι η περίπτωση του κ. Krik  Goodkey θα διερευνηθεί και αμέσως θα τεθεί σε εφαρμογή η αναστολή η οποία μπορεί να είναι μια αναστολή – ισόβια απαγόρευση από την IFBB για τη σοβαρότητα των πράξεών του.”
Επίσης  ο Αναπληρωτής πρόεδρος της Καναδικής Ομοσπονδίας για τον Bodybuilding (CBBF) – Joe Spinello είναι επίσης σε πλήρη συμφωνία με τον Πρόεδρο της IFBB Dr. Rafael Santonja. Μιλώντας στο Evolutionofbodybuilding.net, ο Joe Spinello δήλωσε: “ Δεν υπάρχει χώρος για ανθρώπους όπως αυτοί στον οργανισμό μας και είμαι σε πλήρη συμφωνία με τον Πρόεδρο της IFBB Dr. Rafael Santonja”.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα