Αρχική » Dennis Wolf δεν απογοητεύεται κοιτά μπροστά με την GN Laboratories

Dennis Wolf δεν απογοητεύεται κοιτά μπροστά με την GN Laboratories

by admin

Ο Dennis Wolf είχε ενημερώσει για τις αλλαγές που έρχονται στην καριέρα του όταν ήταν στην FIBO 2019 τον Απρίλιο,  δείτε εδώ Ευτυχώς δεν νιώθω πια πόνους στον αυχένα! αλλά έχω ακόμη πόνο στους ώμους Τότε είχε αναφέρει πως δίνει έμφαση στην εταιρεία του, που είναι στη Γερμανία, και προς το παρών θα παραμένει πιο πολύ στη Γερμανία. Ο Dennis Wolf είναι διαπιστωμένο πως δεν μπορεί πια να επανέλθει παρά τις προσπαθείς τους Dennis James δείτε επίσης εδώ Dennis Wolf ξανά στο χειρουργείο!

[button href=”https://bodyandstyle.net/?p=37838″ align=”left”]δείτε εδώ Dennis Wolf από τη μια μέρα στην άλλη έχασα τα πάντα! O Dennis Wolf κάνει μια αναδρομή ζωής , όπου αναφέρει γεννήθηκα στην πρώην σοβιετική ένωση στο Κιργιστάν, είχα ένα αδελφό και οι γονείς μου ήταν εργάτες..είχαν μια απλή φυσιολογική ζωή αλλά και ο κομμουνισμός ήταν παντού..[/button]

Ο Wolf γνώριζε πως ότι υπήρξε έως τώρα θα έπρεπε να το ξεχάσει, και αυτό φάνηκε στην συμφωνία του με την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής AMIX. Δεν ήταν αυτός που γνωρίσαμε στο παρελθόν, ήταν τραυματίας , προσπάθησε να επανέλθει άλλα δεν τα κατάφερε δείτε εδώ Dennis Wolf μακρινό όνειρο το Mr. Olympia 2018 Τώρα κοίτα μπροστά υπογράφοντας καταρχάς με μια πιο φιλική εταιρεία την GN Laboratories όπου πριν 3 εβδομάδες ανακοίνωσε την συμφωνία.

Ο Dennis Wolf είχε όλο το πακέτο, εμφάνιση, εντυπωσιακό και συμμετρικό σώμα με μια μέση ανεπανάληπτη, ήταν από τους αγαπημένους του κοινού, αλλά δυστυχώς η ζωή δεν του φέρθηκε δίκαια στην καριέρα του.

δείτε επίσης εδώ 

Dennis Wolf πιστεύει πως ο Shawn Rhoden
είναι φαβορί για το MR OLYMPIA 2019

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα