Αρχική » Μωυσίδης – Πιστόλας – Αλιμπάκης το νέο αίμα !

Μωυσίδης – Πιστόλας – Αλιμπάκης το νέο αίμα !

by admin

Έχουν χιλιάδες οπαδούς, είναι το νέο αίμα στο αγωνιστικό bodybuilding και παράλληλα φέρνουν ένα διαφορετικό momentum που ελκύει τους οπαδούς των μυών. Και οι τρεις προβάλουν ένα διαφορετικό, μη σύνηθες μυϊκό πρότυπο που δεν συμβιβάζεται με τα καθιερωμένα καλούπια που επιβάλουν οι ομοσπονδίες και οι διοργανωτικές αρχές.

Η αμφίδρομη σχέση με το κοινό τους ξεπερνά τη στιλιζαρισμένη εικόνα του αθλητή, γίνεται κάτι παραπάνω, μια φιγούρα επηρεασμού που προβάλει ένα μοναδικό, δικό τους style. Και οι τρεις τους προωθούν την διεθνή πρακτική των social, αυτήν την νόρμα που επηρεάζει τους fans, είναι η νέα τάση που αρέσει.

Πιστόλας

Ο Χρήστος Πιστόλας  ασχολείται με το bodybuilding από το 2009 και όπως δήλωσε αν  και μόνος μου να ήμουνα σε μια σπηλιά με τα φαγητά μου και το γυμναστήριό μου δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Είμαι πολύ προσηλωμένος στον στόχο μου. Ο Πιστόλας είχε τονίσει σε ερώτηση του  ifitnessbook.com  το 2017 …Χρήστο, θεωρείς ότι είσαι κοντά στο Mr. Olympia; Ναι! Πιο κοντά από όσο νομίζουν πολλοί. Στο χέρι μου είναι!

Ο Πιστόλας που έχει αποκτήσει την επαγγελματικη κάρτα στο bodybuilding  διακρίνεται για την αποφασιστικότητα του, μετά την 14 θέση στο  George Farah Classic 2018 δηλώνει πιο αποφασισμένος για μελλοντικές διακρίσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Post chest workout today ???????????? #offseason #muscleclub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Pistolas (@chrispistolas_ifbbpro) στις

Μωυσίδης

Ήρθε σαν δυναμίτης και πραγματικά εντυπωσίασε, στο αγώνα της NAC στις 11 Μαΐου 2019. Ο Αλέξης Μωυσίδης ήρθε με ορμή, έχει το απαιτούμενο τσαμπουκαλίδικο μυώδες style διότι γνωρίζει το σώμα του, «πατώντας» με εμπιστοσύνη στις πόζες. Για τους οπαδούς των μυών είναι η ευχάριστη έκπληξη, όπου μετά από καιρό είδαν ένα φρέσκο μυϊκό σύνολο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alexis moisidis (@alexismoisidis) στις

Αλιμπάκης

Ο 27 χρονος Πρωταθλητής της ΕΟΣΔ Θάνος Αλιμπάκης έχει όλο το μυϊκό πακέτο, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του ως ένας bodybuilder που διαθέτει συμμετρία και μυϊκή αναλογία. Ο Αλιμπάκης που είναι κάτοχος της επαγγελματικής κάρτας της IFBB κοινωνικοποιείται αντικομφορμιστικά στο διαδίκτυο, όπου δεν διστάζει να προβάλει όλες τις εκφάνσεις του μυϊκού style διατροφή – χημική ακολουθία –προπόνηση. Οι fans του τον ακολουθούν πιστά, βλέποντας σε αυτόν την ελπιδοφόρα μελλοντική προοπτική  στο χώρο του ελληνικού bodybuilding

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

????????????When you get hit by life then it’s TIME to hit back then it’s TIME to get back on your feet???????????? #flexeat #bodybuilding #body #bodygoals #time #hit #back

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Alibakis Ifbb Elite-pro (@thanos_alibakis) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα