Αρχική » Brandon Curry θα χτυπήσει το OLYMPIA όπως ο Ronnie Coleman!

Brandon Curry θα χτυπήσει το OLYMPIA όπως ο Ronnie Coleman!

by admin

Είναι προπονητικό τρένο; μια υπερταχεία που δεν θα σταματήσει πριν τον διαγωνισμό του Mr Olympia 2019 τον Σεπτέμβριο; Ο Brandon Curry  και ο προπονητής του Abdullah  έκαναν μια ηχηρή δήλωση στο 0:25   – Coming to the O like Ronnie in ’98 ουσιαστικά δηλώνουν πως θα εντυπωσιάσουν! ο  ίδιος  ο Brandon Curry αναφέρει πως δεν λέει πολλά, η νοοτροπία μου είναι βελτίωση, βελτίωση, βελτίωση, χωρίς ερωτήσεις! ο ίδιος  δουλεύει σκληρά στο γυμναστήριο και θα απαντήσει επάνω στην σκηνή! Όπως ο  Τεξανός Ronnie Coleman όπου το 1997 βαθμολογήθηκε  9ος  στο Mr. Olympia αλλά την επόμενη χρονιά το 1998 κατέκτησε την πρώτη θέση! κάνοντας μια ανεπανάληπτη προετοιμασία.

Ένα προσεκτικό μάτι θα καταλάβει πως μετά την νίκη του Shawn Rhoden το 2018 και τα νέα δεδομένα των κριτών πολλοί άρχισαν να διεκδικούν τον τίτλο πιο εμφαντικά (ο Shawn Rhoden είχε αυτοανακηρύξει τον εαυτό του Mr Olympia σε αφίσα το 2017) Τώρα και ο Brandon Curry μετά την νίκη του στο Arnold Classic  2019 τον περασμένο Μάρτιο φαίνεται πολύ πιο άνετος και αισιόδοξος για τον τίτλο στο 3΄λεπτο απόσπασμα του MD όπου δηλώνει: είμαι ήδη μεγαλύτερος (σε μάζα) σε αυτή την προετοιμασία από όσο ήμουν ποτέ!

Brandon Curry – Coming to the O like Ronnie in ‘98

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα