Αρχική » Kevin Levrone μιλά για τις προπονητάρες !

Kevin Levrone μιλά για τις προπονητάρες !

by admin

Ο Kevin Levrone ξεσπάθωσε! Μίλησε για την εκμετάλλευση των γκουρού που ψάχνουν κορόιδα για να τους κουράρουν και να τους πάρουν τα λεφτά τους. Όμως θα λέγαμε πως είναι πιο προχωρημένο κάποιος προπονητής βάζει μπροστά ένα γυμνασμένο όπου τον δείχνει στους άλλους και τους  λέει Θέλετε να γίνεται σαν αυτόν …πληρώστε με! Να σας κάνω σαν αυτόν! Είναι μια μυϊκή μηχανογραφία που ψάχνει να βρει κορόιδα! Νεαρούς και νεαρές που είναι έτοιμοι να τα σκάσουν για να τους φτιάξει ο προπονητής! Που θέλει και να τους ελέγχει!


Ο Levrone μετά το 5:45 μιλά για την ουσία του bodybuilding και  τις πολλές επαγγελματικές κάρτες που δίνονται σήμερα, αναφέρεται στους προπονητές και τονίζει πως αν και έχουν μια σφαιρική εικόνα για κάποιον δεν συμβαίνει το ίδιο και με αυτόν  τον άνθρωπο που επιδιώκει να γίνει πρωταθλητής διότι μόνο αυτός γνωρίζει τι λειτουργεί σωστά για το σώμα του!
Στο 8:46 τονίζει ο frank Zane , δεν είχε προπονητή, ο Lee Haney δεν είχε προπονητή, o Ronnie Coleman o Dorian Όχι!

Θα κάνετε αυτό που σας λέω εγώ, αυτό που λειτουργεί !

Ο Levrone μετά το 11:10 περιγράφει κάτι σημαντικό, το βαθμό εξάρτησης που έχουν πολλοί άνδρες από τον γκουρού προπονητή τους για το παραμικρό ζητούν την άποψη του για το σώμα τους, ουσιαστικά εξαρτώνται από τον καθοδηγητής τους – προπονητή που λαμβάνει αποφάσεις  για αυτούς! Όπως τονίζει ο Levrone στο 11:25 πιστεύει στο κτίσιμο μιας σχέσης όπου θα υπάρχει  εμπιστοσύνη, αντίθετα δεν πιστεύει στον έλεγχο του ατόμου!

Ο Levrone ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ στο 12:50 πως υπάρχουν σπουδαίοι προπονητές αλλά όπως επισημαίνει λίγο αργότερα ο στόχος για αυτούς  είναι να διδάξουν τον τρόπο που θα ενεργούν οι bodybuilders ώστε αυτόνομα να δημιουργούν το δικό τους μοναδικό style, ένας προσανατολισμός να γνωρίσουν τι λειτουργεί καλύτερα στο δικό τους σώμα. Στο 15:30 τονίζει πρέπει να γνωρίζετε τι λειτουργεί στο  σώμα σας, κάθε συγκεκριμένη μέρα, (ο ρόλος του προπονητή είναι επικουρικός).

Ο Levrone θέτει ερωτήματα στο 15:48 τι είναι ο προπονητής σας , καθοδηγεί την διατροφή σας, είναι εκεί για να βάλει τα βάρη στην θέση τους όταν είστε στο γυμναστήριο, σας λέει πώς να προπονηθείτε, πραγματικά χρειάζεστε κάποιον να σας πει πως θα προπονηθείτε; 15: 58 η απλά χρειάζεστε ένα παρτενέρ ή μια ομάδα στήριξης.

You Don’t Need a Coach | How I See It with Kevin Levrone

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”56UtG-5X5zM”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα