Αρχική » Phil Heath για MR OLYMPIA ποντάρω τα λεφτά μου στον Dexter Jackson!

Phil Heath για MR OLYMPIA ποντάρω τα λεφτά μου στον Dexter Jackson!

by admin

O Phil Heath που κατέκτησε 7 φορές τον τίτλο δεν δηλώνει με σαφήνεια εάν θα διαγωνιστεί τον ερχόμενο σεπτέμβριο στο Mr. Olympia του 2019 για να κατακτήσει τον 8ο τίτλο του. Ο Heath που είχε προβλήματα με την κήλη – έκανε δυο χειρουργικές επεμβάσεις, ανέπτυξε μια έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα μετά την περιπέτεια του. Ο 39χρονος Phil Heath δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα στην εικόνα του όταν το 2018 έχασε από τον συμμετρικό σε μύες  Shawn Rhoden.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, στο Global Muscle Radio, ο Phil Heath με το προσωνύμιο ” The Gift ” ή Dream Killer για ακόμη μια φορά δεν ξεκαθάρισε για το τι προτίθεται να κάνει με τον διαγωνισμό στο Λας Βέγκας. Αντίθετα μίλησε για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο, και την  επταήμερη περιοδεία του εκεί.

Ο Phil Heath προχώρησε λίγο περισσότερο, και μίλησε ανοιχτά, όχι για τον εαυτό του! αλλά για τον Dexter “The Blade” Jackson που πλησιάζει τα 50! ο Heath πιστεύει πως  ο Jackson έχει μια καλή ευκαιρία – μπορεί να είναι ο διεκδικητής του τίτλου ή να τοποθετηθεί μέσα στην τριάδα, κυρίως τώρα που δεν βλέπει πολλούς να γυμνάζονται τόσο σκληρά για την κατάκτηση του τίτλου! Ο Heath δήλωσε πως ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ στον Jackson (5:18)

Ο Jackson εάν καταφέρει να φορμαριστεί θα είναι μια πραγματική απειλή για τους υπόλοιπους.

Στο ερώτημα (2:38) πως καταφέρνει ο Jackson να διεκδικεί μετά από 20 χρόνια καριέρας, ο Phil Heath απάντησε πως αγαπά αυτό που κάνει και είναι  πεινασμένος για την διάκριση.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα