Αρχική » ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ εισαγωγή 40 τόννων! η Alpha Pharma – Ινδία – UK

ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ εισαγωγή 40 τόννων! η Alpha Pharma – Ινδία – UK

by admin

Ήταν πραγματικά αφεντικά, δεν ήταν ντιλεράκια!  ενεργούσαν για τα συμφέροντα τους όπως και για τα συμφέροντα μιας φαρμακευτικής εταιρείας που φιλοδοξούσε να καλύψει τις ανάγκες των ευρωπαίων Gym Junkies. (εξαρτημένοι χρηστές αναβολικών του γυμναστηρίου)

Μια από τις πιο παραγωγικές συμμορίες λαθρεμπορίου αναβολικών στεροειδών στον κόσμο εξαρθρώθηκε μετά από μια μεγάλη έρευνα. Ο Gurjaipal Dhillon, 65 ετών, από το Southall, στο δυτικό Λονδίνο, ενήργησε ως οργανωτής  και διαμεσολαβητής για τον όμιλο – οργανώνοντας δεκάδες μη επιτρεπόμενες αποστολές φαρμάκων από την Ινδία στην Ευρώπη. Ο Dhillon χρησιμοποίησε τις επαφές του στην Ινδία για να αποστέλλει τα φάρμακα που έκανε η εταιρεία του Jacob Sporon-Fiedler. Ο προσωπικός ιστότοπός του και η σελίδα του  στο facebok καταργήθηκαν μετά την παραίτησή του για την ποινική δίωξη όσο αναφορά τα φάρμακα. [quote]105 εκατομμύρια δολάρια αναβολική Μπίζνα ![/quote]

Ο Jacob Sporon-Fiedler γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1981 και μεγάλωσε στο Amager με την αδερφή του, τον πατέρα και τη μητέρα του. Η μητέρα του ήταν δασκάλα, ο πατέρας του ήταν σύμβουλος πληροφορικής σε μεγάλη δανική φαρμακευτική εταιρεία. Ο 37χρονος Jacob Sporon-Fielder, ως  δανός υπήκοος που ίδρυσε αρκετές εταιρείες στη Βομβάη, εμφανίστηκε στο Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο του Λονδίνου την Πέμπτη 28 Ιουνίου και αναγνώρισε τις κατηγορίες περί συνωμοσίας σχετικά με ουσίες της κατηγορίας C αξίας άνω των £ 80 εκατομμύριων λιρών  (105 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ).

Σημ BS το άτομο πίσω από το όνομα «gh15» στην ιστοσελίδα getbig.com περιγράφεται ότι ο ιδρυτής της ινδικής εταιρείας

Το προφίλ του τον αναφέρει ως “επιχειρηματία και υπεύθυνο για την υγειονομική περίθαλψη”. “Είναι ο ιδρυτής πολλών φαρμακευτικών εταιρειών με έδρα τόσο στην Ινδία όσο και στην Δανία –  Κοπεγχάγη, οι οποίες έχουν υπηρεσίες που κυμαίνονται από την ανάπτυξη και την κατασκευή φαρμάκων έως τη χονδρική διανομή και πώληση””  Το 2005 ιδρύθηκε η εταιρεία Alpha Pharma Group στο υπόγειο ενός κόκκινου μπλοκ στο Bramslykkevej στο Valby σύμφωνα με το δανικό μητρώο εταιρειών, η εταιρεία ασχολείται με τη «χονδρική πώληση φαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικών προμηθειών». “Οι υπόλοιποι κάτοικοι των διαμερισμάτων , όμως, δεν είχαν ιδέα τι συμβαίνει στο υπόγειο!

Εκτός από την ίδρυση της Dune Medicare, της Moirae Generics και της Zenzi Pharmaceutical Industries, είναι επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha-Pharma Healthcare.”

Alpha-Pharma Healthcare και το Trenbolin !

Το 2016 η έρευνα αποκάλυψε ότι έως και ένα εκατομμύριο κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου προτιμούν να λαμβάνουν αναβολικά στεροειδή και άλλα φάρμακα που βελτιώνουν την εικόνα και την απόδοση (IPED) για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους ενώ δεν τα χρησιμοποιούν για να έχουν αποτελέσματα που έχουν σχέση με τον  αθλητισμό.

Οι εκπρόσωποι των αρχών ασφάλειας –  National Crime Agency πιστεύουν ότι η ομάδα, με επικεφαλής τον Jacob Sporon-Fiedler, διευθύνων σύμβουλο μιας ινδικής φαρμακευτικής εταιρείας, έκαναν λαθρεμπόριο εισάγοντας περισσότερους από 42 τόνους παράνομων αναβολικών στεροειδών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η έρευνα των αρχών ξεκίνησε το 2014, ύστερα από κατάσχεση περίπου 300 κιλών από το φάρμακο (REXOGIN) που διέπεται από την κατηγορία C από τους αξιωματικούς της συνοριακής φύλαξης στο αεροδρόμιο του Heathrow. Το φορτίο προοριζόταν για την ευρώπη έχοντας μια διεύθυνση στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας . Τα πακέτα ετικετοποιήθηκαν, αναλύθηκαν και στη συνέχεια επιτράπηκε να μετακινηθούν στον τελικό προορισμό τους υπό την προσεκτική παρακολούθηση της UK National Crime Agency και της Συνοριακής Δύναμης του Ηνωμένου Βασιλείου και αυτό αποτέλεσε την βάση για την δόμηση της υπόλοιπης έρευνας.

Ο Dhillon κρίθηκε ένοχος για συνωμοσία για εισαγωγή φαρμάκων κατηγορίας C την Πέμπτη μετά από μια εξέταση έξι εβδομάδων στο Old Bailey.

Rexogin σε ποσότητες

Ο αρχηγός της συμμορίας θα δικαστεί στις 15 Ιουλίου μαζί με τον μαζί με τον Dane Jacob Sporon-Fielder, 38 ετών, και τον Nathan Selcon, 44 ετών, οι οποίοι και οι δύο είχαν προηγουμένως παραδεχθεί την ενοχή τους.Ο Rob Burgess, περιφερειακός επικεφαλής των ερευνών της National Crime Agency , δήλωσε: “Ο Gurjaipal Dhillon ήταν μέρος μιας οργάνωσης  για την παράνομη εισαγωγή τεράστιων ποσοτήτων αναβολικών στεροειδών στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια άνευ προηγουμένου κλίμακα. “Ο ρόλος του σε αυτή τη συνωμοσία ήταν κρίσιμος, οργανώνοντας ουσιαστικά τη μεταφορά των φαρμάκων και επιτρέποντάς  να μεταφερθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.”Πιστεύουμε ότι αυτή η οργανωμένη εγκληματική ομάδα είναι ότι το πιο παραγωγικό στο είδος του που έχει αποκαλυφθεί ποτέ, ίσως ο μεγαλύτερος παγκόσμιος παίκτης στην αγορά παράνομων αναβολικών στεροειδών”.

“Τα παρανόμως εισαγόμενα φάρμακα – που κατασκευάστηκαν από τη φαρμακευτική εταιρεία του Sporon-Fiedler στην Ινδία – αποστέλλονταν με τις επαφές του Dhillon. Από τη στιγμή που θα κυκλοφορούσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα διανέμοντας  από τον Nathan Selcon και θα πωλούνταν  σε  body builders και φανατικούς της γυμναστικής στη μαύρη αγορά », δήλωσε εκπρόσωπος της National Crime Agency.

buy steroids

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα