Αρχική » Big Ramy μιλούν για διαμάχη των γκουρού Chris Aceto & Neil «yoda»Hill

Big Ramy μιλούν για διαμάχη των γκουρού Chris Aceto & Neil «yoda»Hill

by admin

Το μάρκετινγκ το απαιτεί σε Ελλάδα – Ευρώπη – ΗΠΑ κτίζονται και καταρρέουν συμφωνίες προπονητών – αθλητών – χορηγών, συμφωνίες αληθινές και ψεύτικες που στόχο έχουν εσένα ! αναγνώστη και φαν των μυών.  Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Kevin Grech έχουμε πόλεμο των GURU Neil «yoda»Hill και Chris Aceto. Αιτία, ο αιγύπτιος Big Ramy.
Όπως δημοσιεύτηκε Neil «yoda» Hill επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι εξακολουθεί να είναι ο προπονητής του Big Ramy, αλλά κάποια άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν διαφορετική άποψη. Ο Nick Trigilli είναι η κύρια πηγή ενημέρωσης  για την αμφισβήτηση που κυριαρχεί  σχετικά με το ποιος είναι ο προπονητής του Big Ramy.

STOP LYING BIG RAMY ! λέει ο Nick Trigilli

[quote]το show του Dave Palumbo είναι «μαλακίες ![/quote]

Ο Chris Aceto αρνήθηκε αυτές τις ειδήσεις σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Dave Palumbo αλλά  Nick Trigilli ανταπάντησε , λέγοντας ότι το show του Dave Palumbo είναι «μαλακίες !»Dave Palumbo and Nick fired back by saying Dave’s show is ‘bullshit’ όπως επισημαίνεται, είναι προφανές ότι αυτά τα δύο μέσα ενημέρωσης  το Rx Muscle του Dave Palumbo και το NICK’S CORNER του Nick Trigilli  δημιουργούν πολλές διαμάχες και σύγχυση σχετικά με αυτή την κατάσταση. Ο κόσμος του bodybuilding και ίσως ο ίδιος ο Neil Hill όπως τονίζεται είναι πολύ μπερδεμένοι  με αυτή την κατάσταση ενώ ο Nick Trigilli θέτει τη φήμη του υπό αμφισβήτηση  επιμένοντας ότι ο Big Ramy άλλαξε προπονητή. Είτε ο  Nick Trigilli έχει μια πηγή ειδήσεων  που δεν έχει ιδέα για το τι μιλάει ή προσπαθεί απλώς να προκαλέσει κάποια διαμάχη!

ANGRY Chris Aceto RIPS Fake Ramy Rumors!


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”5Zav4HZkqyI”]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα