Αρχική » Ως Ευρωπαίος δεν μπορείς να πας μπροστά λέει ο Tim Budesheim

Ως Ευρωπαίος δεν μπορείς να πας μπροστά λέει ο Tim Budesheim

by admin

Ως Ευρωπαίος δεν μπορείς να πας μπροστά “, λέει ο Tim Budesheim σε μια συνέντευξη του στο γερμανικό μέσο ενημέρωσης  -hersfelder-zeitung, ενώ ταυτόχρονα υπολογίζει όλες τις παραμέτρους και τους  συσχετισμούς. Δεν πετάει στα σύννεφα γνωρίζει το σώμα του και δεν αεροβατεί για το Mr Olympia, γνωρίζοντας πως θα ήταν εκτός δεκάδας!


Ο επαγγελματίας bodybuilder Tim Budesheim  διαγωνίσθηκε με επιτυχία σε δύο διαγωνισμούς στη Νέα Υόρκη και στο Λας Βέγκας τον Μάιο. O Γερμανός που κατάγεται από το Ransbach στις δύο πρώτες επαγγελματικές εμφανίσεις του  άφησε μια θετική εντύπωση στους αντιπάλους και στους κριτές. Στο New York Pro 2019, έφτασε στην έκτη θέση. “Οι μόνοι που συμμετείχαν στη κριτική επιτροπή ήταν οι Νεοϋορκέζοι που ψήφισαν και προωθούσαν μόνο τους δικούς τους. Ως Ευρωπαίος δεν μπορείς να πας μπροστά, λέει ο Budesheim. Προσωπικά, είχα υποσχεθεί λίγο περισσότερο στον εαυτό μου : “Υπήρχαν ήδη μερικοί με περισσότερη μυικότητα, αλλά λιγότερο γραμμωμένοι  και λιγότερο καλά δουλεμένοι”.

Επιτυχία είχε  στο California Pro 2019 στο Λος Άντζελες. Εκεί ο Tim Budesheim έχασε τη νίκη για πολύ λίγο. Η δεύτερη θέση στον προκριματικό και η πρώτη θέση στον τελικό το βράδυ τον έφερε  στη συνολική κατάταξη για το ασήμι μετάλλιο.[quote]θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές μηχανολόγου μηχανικού, να φροντίσει τη γυναίκα και το παιδί του [/quote]

Εν τέλει, ο Tim Budesheim ήταν χαρούμενος αλλά  δεν κατάφερε το μεγάλο χτύπημα. “Ως νικητής, θα μπορούσα να προκριθώ απευθείας στο Mr Olympia. Προς το παρόν δεν θα μπορέσω να φτάσω στην πρώτη δεκάδα. Θα περιμένω άλλα δύο χρόνια και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ.  Αφήνω τους στόχους μου ανοικτούς”, εξηγεί ο επαγγελματίας του bodybuilding. Τώρα ο Tim Budesheim θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές μηχανολόγου μηχανικού, να φροντίσει τη γυναίκα και το παιδί του και, φυσικά, να συνεχίσει να προπονείται  για να επιτύχει τους αθλητικούς στόχους του σε κάποιο σημείο. “Θέλω να προπονηθώ  για τον εαυτό μου με έξυπνο τρόπο. Δεν χρειάζομαι πλέον πέντε κιλά μυών, αλλά οι σωστοί μύες στα σωστά σημεία , ειδικά στο πίσω μέρος” , εξηγεί ο Budesheim.

Ένας κατασκευαστής οργάνων γυμναστικής θέλει να τον υποστηρίξει με αυτόν τον τρόπο. “Υποθέτω ότι πρέπει να προπονηθώ  στο γυμναστήριο Gym  80 και να επιλέξω τα δύο καλύτερα μηχανήματα για την πλάτη μου”, λέει ο bodybuilder που προσβλέπει σε μια τόσο μεγάλη βοήθεια. . Σε δύο χρόνια το αργότερο ο Tim Budesheim θέλει να παρουσιαστεί ξανά στην επαγγελματική σκηνή – όχι πολύ πιο ογκώδης, αλλά πιο γραμμωμένος  και με μυϊκό καθορισμό από πριν. “Νομίζω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ καλά. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Λος Άντζελες βεβαιώνουν και προβλέπουν  σε εμένα, τον Γερμανό τύπο, ένα λαμπρό μέλλον ».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα