Αρχική » Τι δυνατό μυαλό η επιτυχία είναι στο εντυπωσιακό σώμα σαν του Craig Golias

Τι δυνατό μυαλό η επιτυχία είναι στο εντυπωσιακό σώμα σαν του Craig Golias

by admin

Είναι επιτυχημένος από κοκκαλιάρης έγινε μυώδης – τεράστιος τυπάς. Για τον 35χρονο Craig Golias η επιτυχία είναι στο μυϊκό μέγεθος, τα δυνατά μυαλά είναι μια παρηγοριά για τους λούζερ (ηττημένους) η σύγχρονη κοινωνία αρέσκεται στην εντυπωσιακή εικόνα, στην δύναμη στο γυμνασμένο σώμα, ή και στην ομορφιά ανδρική και γυναικεία..
για αυτό και αυτοί που δεν μπορούν πάνε στο πλαστικό χειρούργο!

Όπως δημοσιεύτηκε ο Craig Golias μίσησε το «κοκαλιάρικο» πλαίσιο που είδε στον καθρέφτη όντας  20 ετών, και πήρε τις αποφάσεις του. Ο ίδιος αναφέρει «Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση και ήθελα κάτι για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου.. Ήμουν ένα πολύ αδύναμο αγόρι, δεν μου άρεσε αυτό που είδα στον καθρέφτη. Αγωνίστηκα με την κατάθλιψη και το γυμναστήριο είναι αυτό που με έσωσε…

Κοκαλιάρης και άσημος δεν του άρεσε όπως δηλώνει 

 

Αποφάσισα να πάω στο γυμναστήριο και να προπονήσω το σώμα μου, κοιλιακούς, στήθος, cardio, λίγο από όλα. Έγινα γρήγορα εθισμένος, προπονούμουν  έξι ημέρες την εβδομάδα για μιάμιση ώρα. Μόλις άρχισα να βλέπω αποτελέσματα και να λαμβάνω την προσοχή των άλλων , με έκανε να αισθάνομαι ζωντανός και αποδεκτός, έτσι  που δεν ένιωσα ποτέ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έγινα εμμονικός και δεν ήμουν ποτέ ικανοποιημένος,  ήθελα όλο και περισσότερο»

 

Ο Craig Golias αναγνώρισε ότι παίρνει συμπληρώματα για να διατηρήσει το μέγεθος του, αλλά επιμένει ότι το μυστικό για την επιτυχία του είναι η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά και η υγιεινή διατροφή – και η εξάσκηση για μιάμιση ώρα έξι ημέρες την εβδομάδα.

 

Αναφέρει : «Αισθάνομαι καλύτερα -είμαι προσεκτικός σε αυτό που τρώω, τρώω συνήθως κοτόπουλο, γαλοπούλα, ρύζι, αυγά και λαχανικά, αλλά επιτρέπω στον εαυτό μου ένα κακό γεύμα όπως το χάμπουργκερ ή την πίτσα κάθε δεύτερη μέρα. Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει αλκοόλ κατ ‘επιλογή. Αγαπώ την προπόνηση και πιέζω το σώμα μου στα όρια! Έχει γίνει ένας τρόπος ζωής και είμαι ευγνώμων που το έχω στη ζωή μου».

 Τώρα Ο Craig Golias εργάζεται ως διαδικτυακός προπονητής στο Λας Βέγκας

 

είναι τεράστιος στα 35 του

 



επιτυχημένος σε όλα



Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα