Αρχική » Steve Weinberger απαντά στον Schwarzenegger που ζητά έλεγχο! για τα αναβολικά

Steve Weinberger απαντά στον Schwarzenegger που ζητά έλεγχο! για τα αναβολικά

by admin

Τα media ασχολούνται με τον Σβαρτσενέγκερ, με τις δηλώσεις που έκανε όσο αναφορά τα αναβολικά στεροειδή στο bodybuilding. Όπως δημοσιεύτηκε ο  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πριν λίγο καιρό στα πλαίσια του Arnold Sports Festival Africa 2019 έδωσε συνέντευξη τύπου, όπου  μίλησε για το θέμα των φαρμάκων στο bodybuilding.  προτρέποντας παράλληλα τις αρχές να κάνουν ελέγχους για το ντόπινγκ στους  pro bodybuilders  (επαγγελματίες) σε όλα τα shows!


Η αναφορά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν είναι τυχαία, έγινε στο Arnold Sports Festival Africa μακριά από τις ΗΠΑ, όπως και δεν είναι τυχαίο ότι απάντησε ένας από τους σημαίνοντες κριτές της αμερικανικής λίγκας και επικεφαλής της IFBB, ο Steve Weinberger που φροντίζοντας να διατηρήσει μια διπλωματική γλώσσα συμφώνησε εν μέρει με τον έλεγχο σε διαφορετικά πλαίσια αντί του αιφνιδιαστικού ελέγχου στους διαγωνισμούς σωματικής διάπλασης. Κατά τον ίδιο και στην περίπτωση ενός drug test οι «καθαροί αθλητές που θα διακριθούν θα είναι οι ίδιοι που σε ένα υποθετικό σενάριο θα ήταν ντοπαρισμένοι, ως μια άποψη που υπερθεματίζει το γεγονός πως τα φάρμακα  δεν κάνουν τον αθλητή.

Δείτε εδώ το Το Σπίτι των bodybuilders στην East coast …. το πραγματικό όνομα της ανατολικής ακτής της Μέκκας του bodybuilding είναι το γυμναστήριο Bev Francis Powerhouse – το οποίο βαφτίστηκε με το όνομα μιας από τις πιο διάσημες γυναίκες bodybuilders και powerlifters όλων των εποχών.

Ουσιαστικά ο Weinberger συνιδιοκτήτης του Bev Francis Powerhouse Gym, της Μέκκας του bodybuilding στην ανατολική ακτή δεν θέλησε να έρθει σε άμεση σύγκρουση με τον Σβαρτσενέγκερ που θέλει τον έλεγχο για τα αναβολικά στεροειδή, ενώ τον τελευταίο καιρό κατακρίνει την κατανάλωση κρέατος και αναπτύσσει περιβαλλοντικές ανησυχίες. Ουσιαστικά ο Steve Weinberger έδωσε μια γενικόλογη απάντηση για το εάν ο έλεγχος που επικεντρώνεται στα φάρμακα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός στους διαγωνισμούς της IFBB , κυρίως στους επαγγελματίες bodybuilders.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα