Αρχική » Τον έχουν ανάγκη οι ντιλεράδες;  ή τα Μυώδεις πιτσιρίκια;

Τον έχουν ανάγκη οι ντιλεράδες;  ή τα Μυώδεις πιτσιρίκια;

by admin

Κάποιοι τον λένε τρελό, άλλοι αντικομφορμιστή της ιατρικής, κάποιοι των ειρωνεύονται και άλλοι τον συμβουλεύονται. Ο ίδιος θέλει να τον θυμούνται ως κάποιον που αγάπησε το bodybuilding, συμβάλλοντας στην ενημέρωση και την πρόληψη.

Το ερώτημα παραμένει, τον έχουν ανάγκη οι ντιλεράδες;  ή τα Μυώδεις πιτσιρίκια; Ο ίδιος βυθίζει το αστικό κορμί του στην πισινά για να χαλαρώσει από την χημική πραγματικότητα, προβάλλοντας παράλληλα την κοινωνικοποίηση του στα μυϊκά media των ΗΠΑ όπου διαπραγματεύεται την μυϊκή κουλτούρα απέναντι σε τύπους που έχουν εμπεδώσει την χάρη της ντόπας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Touliatos MD (@drgeorgetouliatos) στις

Ντόπα, Ντόπα , Ντόπα παντού και ο Τουλιάτος εδώ! σε ένα περιβάλλον με αρκετούς παλιούς και νέους καταξιωμένους ντιλεράδες που προσπαθούν για το χημικό καλό των fans. Παράλληλα νέα Μυώδεις πιτσιρίκια συμπληρώνουν το πάζλ. Όλοι αυτοί θα μπορούσε να είναι υποψήφιοι πελάτες του, άραγε τον ακούν;

Μουλωχτό ντιλεράκι ..εκνευρισμένος πιτσιρίκος

Αν σκεφτούμε πως αρκετοί γιατροί χρειάζονται ως μια ράμπα που θα κάνει το servis στο αυτοκίνητο τότε και ο δικός του ρόλος είναι σημαντικός. Εδώ και καιρό έχουν διασαφηνιστεί οι τάσεις της πρόληψης και της επικουρικής προσφοράς. Η γηριατρική είναι ο τομέας που θα κάνει θραύση στον γηρασμένο πληθυσμό, επίσης η ορμονική αποκατάσταση σε ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού που έχει προβλήματα με το ορμονικό σύστημα έχει προοπτικές , όπως και η συμβουλευτική ιατρική στους ντοπαρισμένους.

Πολλοί ντίλερ που έχουν βγάλει πολλά χρήματα και κάνουν διακοπές με τα θελκτικά μωρά τους έχουν ανάγκη το ρεκτιφιέ του γιατρού, το ίδιο και πολλά φιλόδοξα πιτσιρίκια που ταράζονται με τις πρωτόγνωρες βιοχημικές αλλαγές τους. Εδώ δεν χωρά εγωισμός, αλλά σύνεση για να συνεχιστεί με ασφαλή τρόπο το ντιλινγκ όπως και το ντοπάρισμα ως τα αυτιά.

Το πρόβλημα μαζί του

Ο δόκτωρ τεστοστερόνη  Γιώργος Τουλιάτος  όπως τον ονομάζουν στις ΗΠΑ , μέσα από την δική του χημική αυτοκαταστροφή την οποία παραδέχτηκε δημόσια απέκτησε την εμπειρία της καθοδήγησης η οποία σε συνδυασμό με την επιστημονική επικουρικότητα συμβάλει στην αποδόμηση πολλών ντίλερ που με πειθήνιο τρόπο ελέγχουν τους πελάτες τους λες και πάνε με το λουρί  τον σκύλο τους για βόλτα! Αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί αντιπαραθέσεις με χημικούς γνώστες αλλά και άσχετους που βλέπουν στο πρόσωπο του μια αμφισβήτηση που προσβάλει το πελατολόγιο τους – κέρδη. Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά ντοπαρισμένα πιτσιρίκια που νιώθουν πολλοί άντρες , άσχετα αν μετά από χρονιά φορέσουν συντηρητική γραβάτα και γίνουν καθώς πρέπει οικογενειάρχες (έχει συμβεί πολλάκις)

Άραγε ποια είναι η χρυσή τομή να τα βρουν οι ντιλεράδες και τα φιλόδοξα πιτσιρίκια με τον δόκτωρ τεστοστερόνη; θα πάνε σε άλλους ενδοκρινολόγους (κάποιοι το κάνουν) ή στα μουλωχτά θα τον επισκεφτούν;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα