Αρχική » Χημικές ομορφιές τροφοδοτούν τις ομοσπονδίες

Χημικές ομορφιές τροφοδοτούν τις ομοσπονδίες

by admin

Οι χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού προχώρησαν στην μετάβαση του καπιταλισμού ωθώντας χιλιάδες νεαρές γυναίκες στην μυϊκή πασαρέλα. Τα στελέχη των ομοσπονδιών όρισαν τις νέες κατηγορίες ποζαρίσματος με στόχο να επιβάλουν τον θελκτικό εξωραϊσμό στη σκηνή.

Κραγιόν χαμόγελα και δημιουργική ντόπα

Η χαρά των διοργανωτών είναι οι νεαρές γυναίκες, που κατά χιλιάδες ποζάρουν με το μαγιο και το κραγιον τους στα πλαίσια μιας βιοχημικής καριέρας. Οι περισσότερες προέρχονται από χώρες που αναζητούν τις κοινωνικές και οικονομικές ισορροπίες. Οι ευκαιρίες ελάχιστες με αποτέλεσμα η υπόσχεση για μια μυϊκή καριέρα να φαντάζει μοναδική διέξοδος. Πριν λίγες μέρες στην Τσεχία μια από τις χώρες που τροφοδοτούν με φρέσκο αίμα την κοινότητα των μυών, συγκλονίστηκε από τις διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών που ζητούσαν την παραίτηση του πρωθυπουργού Αντρέι Μπάμπις, στη μεγαλύτερη κινητοποίηση µετά την πτώση του κοµµουνισµού που πραγματοποιήθηκε εδώ και δεκαετίες στην Πράγα.  Οι διαδηλωτές πληµµύρισαν την πλατεία Wenceslas, που είχε πρωταγωνιστήσει στη «Βελούδινη Επανάσταση» του 1989 και στην πτώση της Σοσιαλιστικής ∆ηµοκρατίας της Τσεχοσλοβακίας. Ο δισεκατομμυριούχος πολιτικός ο «Ντόναλντ Τραµπ της Τσεχίας» θεωρείται ύποπτος για διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων και πιθανόν βρίσκεται σε θέση σύγκρουσης συμφερόντων, σύμφωνα με σχέδιο έκθεσης ελέγχου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ρωσία: Μια από τις μεγαλύτερες χώρες που παράγει νεαρά κορίτσια που ποζάρουν, σύμφωνα με έρευνα της κρατικής στατιστικής υπηρεσίας Rosstat, το τελευταίο τρίμηνο του 2018 με δείγμα 48.000 νοικοκυριά, το 48,2% των ερωτηθέντων (έναντι 49,8% έναν χρόνο νωρίτερα) δήλωσε ότι δεν έχει την οικονομική άνεση να προβεί σε άλλες αγορές, πέρα από την προμήθεια τροφής και ρουχισμού – ποσοστό που γίνεται ακόμη υψηλότερο για τις νέες οικογένειες (59,2%) και τους συνταξιούχους (57,9%). Μάλιστα για το 15% των ερωτηθέντων ακόμη και η αγορά ρουχισμού ή η εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφέλειας αποτελεί βάρος. Το πολιτικά ενδιαφέρον στοιχείο είναι το ότι, ενώ ο ρωσικός πληθυσμός δείχνει κατά πλειοψηφία να εγκρίνει την πολιτική του Πούτιν (ιδίως την εξωτερική), ολοένα και περισσότερο βλέπει τον ίδιο τον πρόεδρο ως τμήμα (ή, στην καλύτερη περίπτωση, όμηρο) μιας περιχαρακωμένης και διεφθαρμένης ελίτ.

Χημικό Μπαλόνι έτοιμο να σκάσει

Το ουτοπικό χημικό μπαλόνι έχει παραφουσκώσει, πολλοί αναρωτιούνται θα κάνουν καριέρα ποζάροντας στα ψηλά τους τακούνια; Είναι μια διέξοδος οι μυώνες; Η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει τα ιδεώδη των καθοδηγητών τους. Η μιζέρια της κοινωνίας είναι το κίνητρο της συμμετοχής στους διαγωνισμούς, όπου το παλιό σοσιαλιστικό ντοπάρισμα μεταφέρθηκε στην νέα καπιταλιστική σκηνή ως μοναδική συνεχεία της νοοτροπίας για επιτυχία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα