Αρχική » Shawn Rhoden απαντά στους επικριτές του

Shawn Rhoden απαντά στους επικριτές του

by admin

O Shawn Rhoden απαντά σε όσους τον αμφισβήτησαν, σε όσους τον θεωρούν εξοφλημένο λόγω των εμφανίσεων του στην off season. Ο τζαμαϊκανός δεν είναι  το πιο φρόνιμο παιδί στην μυϊκή βιομηχανία, προκάλεσε και προκαλεί τους αντιπάλους του. Όμως κατάφερε το 2018 να κατακτήσει το Mr Olympia φέρνοντας ένα διαφορετικό μυϊκό σχήμα.  Ο ίδιος τονίζει στο 1:25 πως είναι 44 ετών και έχει μάθει πολλά όλα αυτά τα χρόνια από το bodybuilding (αγωνίζεται από 17 ετών) ενώ κατάφερε στα 43 του να κατακτήσει τον πιο δημοφιλή τίτλο στον πλανήτη έχοντας το καλύτερο μυώδες σχήμα.

Όπως τονίζει η σύντομη αποχή του μετά το Mr Olympia του 2018 οφείλονταν στο γεγονός πως ήθελε να περάσει  περισσότερο  χρόνο με την οικογένεια του. (1:50) Παράλληλα εξηγεί πως δεν είναι συνέχεια σε μια αγωνιστική πίεση, κάτι για το οποίο μπορεί να μην είναι αρεστός σε πολλούς αν και το κατανοεί.

Στο 4:05 τονίζει πως το Mr Olympia είναι ένας σημαντικός διαγωνισμός αλλά πρώτα από όλα προέχει η προστασία της  υγείας του! για να συνεχίσει αργότερα να κάνει το καλύτερο στη σκηνή. Στο πέμπτο λεπτό αναφέρει πως πολλοί μιλούν με άσχημα λόγια για αυτόν «talking trash about me» αλλά άραγε πόσοι από αυτούς είναι Mr Olympia!

Ο Shawn Rhoden τονίζει στο 13: 45 «δεν νομίζω ότι πρέπει να αποδείξω τίποτα σε οποιονδήποτε θα συνεχίζω να αγωνίζομαι και να κάνω το καλύτερο που μπορώ» …ο ίδιος επισημαίνει πως εάν κάποιος τον νικήσει θα το συγχαρεί

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα