Αρχική » O Big Ramy κλάταρε …είναι Μαλθακός η άτυχος;

O Big Ramy κλάταρε …είναι Μαλθακός η άτυχος;

by admin

Για τους γνώστες του bodybuilding,η απόσυρση του αιγύπτιου δεν προκαλεί εντύπωση. Σχεδόν το είχαμε προβλέψει πριν λίγες μέρες

δες εδώ  Big Ramy εγκωμιάζει τον Πατέρα…αλλά αυτός τον θεωρεί ξοφλημένο;

Ο ίδιος o Ramy επέλεξε αργότερα το αγγλοσαξονικό style έναν πιο τσαμπουκαλίδικο τρόπο προπόνησης. Όσοι γνωρίζουν θυμούνται πως ο αιγύπτιος είχε κατηγορηθεί πως προπονείται πολύ στις μηχανές και ελάχιστα στα ελεύθερα βάρη.  Παράλληλα με ένα πρόγραμμα “μυϊκής πάχυνσης”  (και γυναικείων απολαύσεων) που του πρόσφερε ο στοργικός πατέρας – σπόνσορας bader boodai, εξελίχτηκε από  Mamdouh Mohammed Hassan Elssbiay σε «Big Ramy».

Για την επομένη περίοδο όσο ακόμη ήταν εγκαταστημένος στο Oxygen Gym στο Κουβέιτ οι image makers κατάλαβαν πως οι νέοι οπαδοί των μυών άρχισαν να δυσανασχετούν με την προπόνηση των μηχανών και ήδη από το 2017 ξεκίνησε ένα πιο τσαμπουκαλίδικο μυϊκό promo, με στημένα βιντεάκια μυϊκής ανδροπρέπειας. Ουσιαστικά επρόκειτο για ολιγόλεπτες τηλεοπτικές προσπάθειες χωρίς να παρουσιάζεται το σύνολο της προπόνησης όπου θα φαινόταν και η φυσική κατάσταση του αιγύπτιου.

Κατά καιρούς έχουμε  δει φιγουρατζίδικα cliips από πολλούς bodybuilders  που στόχο έχουν τον θαυμασμό από τους νεαρούς fans. Ο Big Ramy το τελευταίο καιρό τελούσε υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή Neil “Yoda” Hill  υιοθετώντας ένα πιο ΣΚΛΗΡΟ μυϊκό style, πιο κοντά στην αγγλοσαξονική ιδεολογία, μειώνοντας το σωματικό βάρος του.

O αιγύπτιος  όμως πρόσφατα  ανακοίνωσε πως τραυματίστηκε στον ώμο δες εδώ  Big Ramy τραυμάτισε τον Ώμο! και τώρα όπως αναφέρει ο Dave Palumbo, μίλησε ο Big Ramy με τον γκουρού και συνεργάτη του  Chris Aceto ? όπου του ανέφερε πως δεν θα διαγωνιστεί στο επόμενο MR OLYMPIA 2019.
Φυσικά η γριά αλεπού ο Dave Palumbo προσπαθεί να εξωραΐσει το κλατάρισμα του αιγύπτιου λέγοντας πως και άλλοι bodybuilders έχουν τραυματιστεί.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα