Αρχική » Οι Γοητευτικές Γυμνασμένες Γυναίκες είναι το”Μήλον της Έριδος”.

Οι Γοητευτικές Γυμνασμένες Γυναίκες είναι το”Μήλον της Έριδος”.

by admin

Ο Πόλεμος χαρακωμάτων συνεχίζετε, πίσω από τα χαμογέλα κρύβεται η ένταση και το πάθος για διοργανωτική επιβολή. Τώρα το NPC IFBB pro league “εισβάλει” στις γυναίκες, δηλώνοντας πως δημιουργεί ως διοργανωτική αρχή την Wellness division κατηγορία από το 2020, όπου θα διαγωνίζονται οι γυναίκες (εδώ να σημειωθεί πως η κατηγορία Wellness προϋπήρξε στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία του δόκτορα Ραφαέλ Σαντόχα) όπως αναφέρθηκε, υπήρξαν πολλά αιτήματα για δημιουργηθεί η κατηγορία, η Sandy Williamson ανέφερε πως σε όλα τα διεθνή ταξίδια που πραγματοποιήσαμε φέτος και πέρυσι, είχαμε όλο και περισσότερες γυναίκες που ερχόντουσαν  και μας ζητούσαν να δημιουργήσουμε κατηγορία Wellness . Ένα από τα πράγματα που πάντα μου άρεσε για το NPC είναι ότι ακούμε τους αθλητές!

Παράλληλα ο εγγονός   Tyler Manion τόνισε για το ποιοτικό επίπεδο των αθλητριών από την Βόρεια Αμερική, αλλά και πως περιμένουν και τις συμμέτοχες της Ευρώπης!


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα