Αρχική » Τον Χαρακτηρίζουν Σκληρό Γιογκιστή και Χασικλή

Τον Χαρακτηρίζουν Σκληρό Γιογκιστή και Χασικλή

by admin

Ο BODYBUILDER διαπραγματεύεται με νέες κουλτούρες, ως hardcore yogist, παραμένει βεβαία ένας πρωτεινάς όπως πολλοί άλλοι και προπονητής, αλλά τα Media αναγνωρίζουν τον ακτιβισμό του και στην μαστούρα, ως μια παράμετρος  που γίνεται πράξη στο δρόμο για την επίτευξη της αυτογνωσίας.

Το αυτογνωσιακό χασικλίδικο πρότυπο

Ο DORIAN YATES συνδυάζει πολλά μαζί από την μια η χασικλίδικη κουλτούρα η ayahuasca και η γιόγκα τα media το αναφέρουν «Since retiring from bodybuilding, Dorian Yates has taken up a number of new endeavors, one that many would have never expected from the six-time Mr. Olympia. Namely, yoga, marijuana and ayahuasca use».

Είναι πια γνωστό πως πολλοί bodybuilders και στην Ελλάδα μετά την χημική αναβολική ακολουθία, επέλεξαν το δρόμο της αναζήτησης , άλλοι ενασχολούμενοι με την φιλοσοφία, άλλοι, με την μυθιστοριογραφία, και κάποιοι με τον συνδυασμό όλων και την χασισοποτεία.

Τα media βγάζουν μπροστά αυτό το πρόδηλο το εμφανές, αυτό που κάποιοι άλλοι κρύβουν! Ο Dorian παρουσιάζεται διαφορετικός δεν είναι πια μια εικόνα που ποζάρει στα αρχαιοελληνικά σκηνικά που δημιούργησαν τα αδέλφια Weide ως μια προσπάθεια πολιτισμικού συσχετισμού. [quote]Τhat’s right, Dorian Yates is a hardcore yogist.. use of herbal medicines such as marijuana[/quote]

 

Είναι σε μια αναζήτηση τα media το επισημαίνουν αυτό, είναι ένας σκληρός γιογκιστής και χασικλής …That’s right, Dorian Yates is a hardcore yogist and has been living the lifestyle for quite some time now. The former Olympia champion has completely assimilated his life to the practice of yoga and overall health and wellness, including the use of herbal medicines such as marijuana and ayahuasca.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy 4:20 …health , love , wisdom to all .Namaste Mofos ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorian Yates (@thedorianyates) στις


Τώρα στις 2 Ιουνίου 2019 πολλοί fans θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν διαλογισμό Pranayama, μαθήματα γιόγκα, επαγγελματικό μασάζ, φρέσκα οργανικά γεύματα ayahuasca και πρόσβαση σε μια ημι-ιδιωτική παρθένα παραλία για να απολαύσουν καγιάκ, κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του Dorian Yates.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

DY Ayhuasca camp 2019 …at the paradise www.soltara.co …only 3 spaces left …Looking forward to it !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorian Yates (@thedorianyates) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα