Αρχική » Victor Martinez Ο αδελφός μου, που έκανε φυλακή μπορεί να κάνει Classic Physique

Victor Martinez Ο αδελφός μου, που έκανε φυλακή μπορεί να κάνει Classic Physique

by admin

Πότε δεν ήταν το χαϊδεμένο παιδί ο δομινικανός Victor Martinez, προχώρησε παραπέρα, έμπλεξε και με το νομό,  για πώληση στεροειδών το 2004, στην συνέχεια είχε αλλεπάλληλα μπλεξίματα με τα δικαστήρια, έχασε την αδελφή του σε μια μυστηριώδη δολοφονία, θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του επαγγελματικού bodybuilding , τραυματίστηκε και ξανασηκώθηκε.

Πρόκειται για ένα μυϊκό μούτρο που εκπροσωπεί μια σημαντική μερίδα του ακραίου – σκληρού και παραβατικού bodybuilding.

Τώρα σε συνέντευξη του στο Muscular Development, συζήτησε για το μέλλον της Open κατηγορίας  του bodybuilding, απέναντι στις πολλές κατηγορίες BIKINI, Men’s Physique, Classic Physique, ουσιαστικά μια αγωνιστική τμηματοποίηση των  μυών.  Ο Martinez εξήγησε ότι, αν και η Open κατηγορία του  bodybuilding έπεσε λίγο, εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη κατηγορία, ακόμη και αν η κατηγορία Classic Physique έχει ανέβει πολύ σε δημοτικότητα. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά Ο καθένας μπορεί να κάνει Physique!, Ο αδελφός μου, ο οποίος έκανε περίπου 13 χρόνια στη φυλακή, βγήκε, και φαίνεται αρκετά καλός για να κάνει Classic Physique!. Είναι απλώς ρεαλιστικό (το Physique) για πολλούς ανθρώπους που δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν bodybuilding. Το bodybuilding είναι πολύ δύσκολο τονίζει ο Martinez που δικαιολογεί ως ένα σημείο την αισθητική του Physique αλλά δεν το επικροτεί απέναντι στο Hard core bodybuilding που θέλει τεράστια προσπάθεια για να τα καταφέρει κάποιος.

bodybuilding is still the freak show, that’s still going to be the biggest money maker 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα